sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-02-07 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sveš-ādā
es nepārspīlētu,ja teiktu,ka tik īsti mati kā tagad,man nav bijuši jau sen,sen. varbūt pat gadus desmit,ja ne vairāk.
aizgāju pie frizieres aplīdzināt matu galus,atnāku mājās ar matiem,kuri vairākus centimetrus virs pleciem,nemaz nerunājot par 'virsējo' kārtu.
tautā runā,ka,matu galus biežāk apgriežot,tie ātrāk augot,ar piebildi,ka tas jādara augošā mēnesī. nekad neesmu ievērojusi mēness fāzes,tāpēc laikam nav jābrīnās,ka tie mati neauga ne ātri,ne gari. (tagad laikam esot tas augošais mēnesis - tīrā veiksme,es jums teikšu)
man nekad nav paticis iet pie friziera/frizieres,jo vienmēr notiek tā,kā nevajadzētu. arī rezultāts reti kad apmierina. vai nu viņas pārprot mani vai otrādāk. protams,viņa atkal bija krieviete,kaut ko runāja,skaidroja savā dzimtajā valodā,uztvēru tikai to,ka 'tā būšot labāk un mati kļūšot veselīgāki'-tādā garā. un arī to viņa pateica tad,ka bija vairākus centimetrus vienā pusē jau nogriezusi - atpakaļ ceļa šā kā tā vairs nebija.
un vēl runā,ka pie jaunās frizūrās drīzi vien pierodot. lai gan šobrīd spītīgi esmu gatava iebilst,zinu,ka pieradīšu. šodien nē,rīt,parīt,aizparīt arī nē. varbūt nākamnedēļ? vai arī tad,kad skolā neviens vairs neievēros un neiesauksies 'ai,kāda tev smuka frizūra,tev labāk piestāv īsāki mati' utt.
jauna frizūra - jauns tēls. nezinu gan,lai arī viena no daudzajām šodienas atsauksēm bija par to,ka es tagad izskatoties pieaugušāka. cik nu tas labi,cik slikti savos 18 gados izskatīties vēl pieaugušākai,nezinu. savs labums noteikti atradīsies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzheina
2006-02-07 23:01 (saite)
es pirms kaada laika ar paarados no friziera un konstateeja, ka apmeeram 20cm nost:)) tik viegli peekshnji bija:) bet pirmaa nedelja tieshaam bija taada, ka visi- oi cik smuki mati, tev tieshaam iisi labi izskataas:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-02-07 23:03 (saite)
pašai kā - patīk? :) gribēji pati tik īsus?
pārmaiņas jau vispār ir vajadzīgas,un arī man vajadzēja kaut ko jaunu. protams,skumji un neierasti,bet pārdzīvošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzheina
2006-02-07 23:14 (saite)
kad aizgaaju pie vinja un paraadiiju cik iisus gribu taads garums nebij plaanots:) bet tad vinja griezh un skatos- eu par iisu bikinj:)) bet beigaas saveidoja un skatos paziit sevi nevaru:) tik ar tiem ko virspusee pa visam iisus nogrieza veel joprojaam sadziivot nemaaku:)) patiik maniem matiem lokoties dikti:)
es ar ticu, ka pieradiisi:) un ar iisiem matiem tik galaa arii ir vieglaak:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-02-07 23:16 (saite)
vieglāk - droši vien. :) tad jau redzēs rīt vai parīt,ka mazgāšu un fēnošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bestia
2006-02-07 23:09 (saite)
tev jauka jūzerbilde. tā filma - maģiska. viņa klausījās the shins. new slang.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzheina
2006-02-07 23:22 (saite)
pirms apmeeram 10min beidzu skatiities sho filmu:)) filma tieshaam apburosha:) es tieshi domaaju buus veelreiz janoklausas ko vinja teica kaa sauca tos izpilditaajus- paldies tev, tagad nebus jaaklausaas:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?