Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-03-16 17:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko lai apēd?
Meža cūka ir beigusies, foreles es apēdu, tagad nenāk nekas prātīgs padomā ko es gribētu apēst nākamo. Varbūt kāds var uzrakstīt kādu intersantu ēdienu? Tikai nevaig neko baigi parastu - piemēram ceptas olas vai pelmeņus. Es gribu kautko tādu ko es neesmu ēdis, tikai nevaig tāpēc piedāvāt cūku zarnas, sautētus kāļus, vai vel kautko tikpat nebaudāmu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mikstmiesis
2004-03-17 19:20 (saite)
nju gliemeži nav tā garšīgākā ēdmaņa. vari man ticēt, bet toties mūsu Latvijas zaļais sienāzis mmmmm
objedenije...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-03-17 20:48 (saite)
Jā, tie gliemeži ir diezgan sīksti un maz paliek pāri kad dabū lieko prom. Domāju, ka ar tiem sienāžiem ir tāpat - jāsaķer bļoda un tad tik var cepināt. Un kā viņus - uz smilgas ver? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]namtar
2004-03-17 21:03 (saite)
Man gan gliemezhi tiiri labi patiik, kjiploku krogaa var tiiri ok dabuut. Bet var arii pats sataisiit, tikai vinji paaris nedeeljas jaatur miltos lai suudi nepaliktu iekshaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mikstmiesis
2004-03-17 21:11 (saite)
pietiek ar pāris dienām bez barības. mitrumā un bez nekā, ko šamie varētu apēst (bez papīra, oglēm, plēves, miltiem, lakstiem etc,)...

/krogos šamos nekad neesmu ņēmis. tur plēš par tiem vairāk nekā es esmu ar mieru maklsāt, bet gatavojis esu ne reizi vien ;o)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mikstmiesis
2004-03-17 21:08 (saite)
met dzīvus verdošā eļļā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2004-11-01 20:30 (saite)
eu, ar ko baro gliemezjus pirms kaushanas (eeshanas)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?