Namtar ([info]namtar) rakstīja,
@ 2004-03-09 00:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iedzert ar krievu
Kas ir jādara, ja vakarā ir paredzēts iedzert ar krievu? Lai varētu normāli ar viņu kontaktēties ilgāka laika posmā, iepriekš vaig ielikt fundamentu. 2h pirms dzeršanas ielejam 100gr šņabja, var arī 200, atkarīgs, cik daudz ir vaidzīgs pirmajam reibumam un tad protams izdzeram, jārēķina tā, lai satiekot krievu, reibums jau būtu galīgi pārgājis. Kāpēc tas ir vajadzīgs? Tāpēc, ka krievi parasti dzer daudz. Man vienreiz gadijās aizbraukt uz Pēterburgu paskatīties. Sēžu ar vienu krievu, skatamies Spartak pret Zenit. Šis saka - iedzert derētu. Nu derētu gan. Aizskrien uz 15min, atnāk apakaļ ar 2l šņabja. A glāzes nav. Nu ko, paņem gurķu burciņu 250gr, izlej gurķus, pielej šņabi, dod man - dzer uz Iļiča veselību. Izdzeru. Šis pielej sev, izdzer. Uzreiz ielej man - dzer uz tautu draudzību. A es saku - man vel negribas. Šis paskatās uz mani kā uz spitālīgo, ielej sev, izdzer. Ielej man, saka - dzer uz Vairu Vīķi Freibergu. Es saku - man vel negribas. Šis ielej sev, izdzer uz prezidentes kundzes veselību. Es viņam prasu - a tu tā daudz vari izdzert? Viņs atkal paskatās uz mani kā uz traku, saka - kā tas ir cik daudz es varu izdzert? Vienu dienu varu, otru dienu varu, trešo nevaru. Otrs veids kā atkauties no dzēruma ir lietot burvju paņēmienu, jo viss sliktais nāk no velniem kā jūs zinat, šodien pat, trīs lekcijas paredzētas, nosēžu vienu, tad atnāk velns, paņem mani pie rociņas un aizved mājās. Lai ta nenotiktu, rakstam uz lapiņas
R O T A S
O P E R A
T E N E T
A R E P O
S A T O R
Liekam lapiņu kabatā un velnam abloms. Tas tāpat kā ar pīlādža mietu raganai pa kupri uzšaut, ļoti iedarbīgi. Bet nu vispār jau ir vēls un baigi miegs nāk, pīpe ar iet uz beigām, tā ka jāpasakas Jēzum par jauku dienu un jāiet gulēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2004-03-09 09:17 (saite)
Klau, a kādreiz pavasarī, kad ziedēs ķirši, un es taisīšu tusi Cibas ļaudīm brīvā dabā Vakarbuļļos - vai ir kāda cerība ar tevi sadzert?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]namtar
2004-03-09 10:45 (saite)
Sadzert var:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]semyhr
2004-03-09 10:57 (saite)
ar ventspili nepietika ? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]namtar
2004-03-09 13:05 (saite)
Kaada vaina pavizinaaties, ja tu ved:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Marcus
(Anonīms)
2004-03-09 17:40 (saite)
tātad Arepo tos ratus vēl aizvien velk?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?