mugursoma ([info]mugursoma) rakstīja,
@ 2010-03-16 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izsakos novēloti, bet man tomēr patika Kūļa lekcijas. Kā viņš brauca uz Austrijas klosteri tulkot Kantu. Par mūkiem, kuriem jātusējas pa bāriem, bet viņi Dievam par godu dziesmiņas dzied, karnevālā tēlo musulmaņus un sper viens otram ar kāju pa pakaļu. Par grāmatām, kas nevienam Latvijā nav, bet viņam ir, par Baltkrievijas raganām un par to, vai koks ir kultūra? Tās lekcijas ļoti līdzīgas ar Rubenes lekcijām. Uz pirmajām trim var neiet, bet kad lektors ir iesildījies, ir ko paklausīties. Protams, uz lekciju plānu, kas internetā izlikts var neskatīties.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mugursoma
2010-03-16 23:25 (saite)
Protams. Es jau tīri no sevis, kaut kā tik ļoti neuztraucos par to. Bet tas kāds lektors. Piemēram, pie S.Radzobes C daļā tracinājos, ka šī stāsta par saviem piedzīvojumiem ar Bulgakova grāmatām. Neinteresanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2010-03-17 10:39 (saite)
Tik pat labi, citam tas Kūlis likās neinteresants kā Tev Radzobe.
Ja lekcijas ir ne pa tēmu, tad manas sajūtas vislabāk raksturo 3burtu izsauciens. Tas vienkārši nav pareizi (tāda kā ābeces patiesība).

Nezinu, kā tagad, bet savulaik pie Šķ. pēc kursa varēja iet "pie alus kausa" un tad tur varēja runāt, kas vien ienāca prātā.

Vispār man jau sāk likties, ka Kūlis neko nesaprot, tāpēc lekcijas aizpilda ar pastāstiņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mugursoma
2010-03-17 13:11 (saite)
Komisīja IZLEMS! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?