rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
protams,ka tas būtu ļoti dīvaini,ja es, pusdienās ēdot bietes, nenoķeskātu sarkanu svārkupriekšu.
  • ar tām bietēm noķeskājas viss gan ēdot, gan gatavojot.
    za to garšīgi!
    • vārīt bietes neesmu saņēmusies gadiem, jo to piedeguma smaku nevar no aizkariem dabūt ārā :D
      • es vairāk par biešu rīvēšanu :D
        • "bieža" man pat patika labāk :D

          rīvētas man negaršo, es griežu šķēlēs, apslaju ar eļļu un citronu un piegriežu kazas sieru.
          • Ceptas arii ir garshiigas ^_^
            • jā,bet tas ir tad,kad ir vairāk laika. nu,un esi mājās.
              tādas pat mans bietes neēdošais vīrs atzīst par labām
          • :D
      • Nevajag jau tik ilgi vārīt. Stundu vāra un tad aplej ar aukstu ūdeni.
        Drīzā pēc lauku mājām smiržo. Tādām, kur vāra cūkēdienu.
        • haha,man pietiek jau,ka smird pēc suņiem un gaļas :D
          man ir problēmiņa ar kautkādām vārīšanām ilgstošām,jo tad es neuzturos virtuvē un pamanu tikai,kad sāk ost.
          • kā Tevi saprotu - man tieši tāpat ar ilgstošu vārīšanu

            vēljoprojām svaigā atmiņā koju laiki, kad uzliku virtuvē bietes vārīties, pēc laika gāju uz wc un domāju "kurš idiots te piededzinājis kko virtuvē - dūmi pa visu gaiteni!!!"
            Lieki piebilst, ka savā dzīvoklī šobrīd pamanos šīs piededzināt arī bezmaz blakus sēžot.
Powered by Sviesta Ciba