rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
protams,ka tas būtu ļoti dīvaini,ja es, pusdienās ēdot bietes, nenoķeskātu sarkanu svārkupriekšu.
  • Nevajag jau tik ilgi vārīt. Stundu vāra un tad aplej ar aukstu ūdeni.
    Drīzā pēc lauku mājām smiržo. Tādām, kur vāra cūkēdienu.
    • haha,man pietiek jau,ka smird pēc suņiem un gaļas :D
      man ir problēmiņa ar kautkādām vārīšanām ilgstošām,jo tad es neuzturos virtuvē un pamanu tikai,kad sāk ost.
      • kā Tevi saprotu - man tieši tāpat ar ilgstošu vārīšanu

        vēljoprojām svaigā atmiņā koju laiki, kad uzliku virtuvē bietes vārīties, pēc laika gāju uz wc un domāju "kurš idiots te piededzinājis kko virtuvē - dūmi pa visu gaiteni!!!"
        Lieki piebilst, ka savā dzīvoklī šobrīd pamanos šīs piededzināt arī bezmaz blakus sēžot.
Powered by Sviesta Ciba