rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
bet vispār, visā šitajā savā puķu drudzī, aizdomājos,ka tirgus kultūra laikam iet uz iznīcību lielveikalu laikmetā.
Čiekurkalna tirgū jau vairs nav gandrīz nekā, bomži tirgo aizpērnās zandales un nospertas grāmatas.
arī Matīsa tirgus, kur senāk dzīvība kūsāt kūsāja, viss tukšs un kluss, vienīgi Centrāltirgus vēl dzīvo, lai gan arī, salīdzinoši nosacīti.
nu,vismaz puķu stādi tur vēl ir. un mazsālīti gurķīši.

man patīk tirgus ar tādām foršajām tantiņām, ar kurām var parunāties un tad viņas simboliski atlaiž kādu kapeiku, vai saka - šitā ar baig labā puķe, nezinu kādā krāsā, bet paņem :D
  • Centrāltirgus dzīvo un dzīvos. Ogres tirgus arī. Nezinu, kas notiek Matīsa tirgū, a kur tāds Čiekurkalna tirgus atrodas - lai man piedod kā izbijušam Rīdziniekam.

    :D
    • :D značit, Tu bērnībā neesi alcis sunīša/kaķīša, jo to gan es no bērnības atceros,ka lopīšus visi no turienes veda :D
  • tā būtu traģēdija, man tik ļoti patīk visas tās trakās krāsas! nevienā veikalā nav tāda kaleidoskopa
  • man jau šķiet tur sen vairs nav orģinālo tirgus tantuku, vieni vienīgi pārpircēji.
    Abert Matīsa tirgus iet uz galu, jo cenas augstas un produkcija sastāvas, turklāt visi lielveikali uz riņķi, kur cena un kvalitāte ievērojami labāka. Čiekurkalnā tas pats.
    Bijušai vīrenei šitais bizness, teica ka galīgi vairs neatmaksājoties.
    • es te tagad pēdējās dienās puķstādojos, un tad - ir gan tantes,kas pašas zin,ko tirgo,un ar kurām var parunāties. bet nav daudz.
      es jau esmu tāds kaprīzais pircējs,ka man vajag,lai patīk pārdevējs, tad nu vazājos vazājos cauri,kamēr nopeilēju uz kādu,kas šķiet sakarīga.
      • stādiem varbūt, bet pārējo produkciju pērk nakts tirgū un pārpārdod...
  • Mūsējā tirgū (Āgenskalna) gan vēl viss kā pie cilvēkiem - ir gan puķu stādi, gan dārzeņi, gan viss cits, kas piestāv tirgum
  • Podziņas? :)
  • Dzīvos, dzīvos, tikai varbūt drusku citos veidos. Ogrē, piemēram, man nav citu variantu svaigiem dārzeņiem un neparastākiem gaļas gabaliem, vienīgi darba laiks tāds, ka tieku tikai nedēļas nogalēs. Un puķes un garšaugi arī lielā izvēlē. Vismaz dažas pārdevējas jau tā kā pazīstamas. Dārgi gan, cenas stipri augstākas kā Centrāltirgū par tādām pašām precēm.
Powered by Sviesta Ciba