mājsaimnieces piezīmes
izrādās, aličes sabirušas. salasīju, johaidī,tagad jāzaptē.
vēl arī salasīju vien litriņ gliemšus, bet vot tiem nekādu kulināro pielietojumu tā ar neesmu atradusi, tikai tik daudz,ka pretīgi un pēc tam vakariņas negribas.
savairojušies kautkādi sūda kailie, tos tikai ar kratīšanu pudelē iekšā, bueee
vēl arī salasīju vien litriņ gliemšus, bet vot tiem nekādu kulināro pielietojumu tā ar neesmu atradusi, tikai tik daudz,ka pretīgi un pēc tam vakariņas negribas.
savairojušies kautkādi sūda kailie, tos tikai ar kratīšanu pudelē iekšā, bueee
tātad tev ir liekas aličas, ja?
kas patiesībā ir ļoti dīvaini,jo aličkoku man ir dafiga, bet esam tik cītīgi izāģējuši un- iepriekšējos gadus praktiski plūmju nebija, nezinu,kā tie koki sapratuši,ka šogad man uznācis mājāža oms konservēt.
bet ja tur no tiem debesu augstumiem baigi gāzīsies,zināšu,kam piedāvāt.
līdz šim es biju sev vienīgā zināmā persona,kas šos augļus tur vērtē, visi citi mūždien viebjas.
vo ķebe hā!
un tad Tu te atnāc, uzraksti, es iegūglēju un tagad man arī TO vajag!!!
Ciba ir viena elles padarīšana, vislaik jāizlasa par kautkādām ēdmaņām,par kādām neesi nojautis savā smilšukastē sēdēdāms...
/aiziet nošauties
Re: vo ķebe hā!
:DD
bet nu visefektīgāk - katru rītu un vakaru vazāties pa dārzu ar sāls burku, kurā lasīt iekšā gliemjus... (viņus sauc arī par naktsgliemežiem (ne tikai par kailgliemjiem) - tas nozīmē, ka viaktīvāk sie atrodami velos vakaros, naktīs un no rītiem...)
-
dzirdēts par alus lamatām - nezinu - mūsdārzā neiedarbojās... tik laba manta zudumā aizgāja
http://klab.lv/community/ventilators/76
izaug plaukstas garumā un tīiiiik pretīgi,paņemot rokā, šausmīgi muskuļaini
bet nezinu,ko tur dotu sāls, lasīt nost un mest ārā ir vienīgā opcija ...