rūsganais sprakšķis

mājsaimnieces piezīmes

rūsganais sprakšķis

mājsaimnieces piezīmes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
izrādās, aličes sabirušas. salasīju, johaidī,tagad jāzaptē.

vēl arī salasīju vien litriņ gliemšus, bet vot tiem nekādu kulināro pielietojumu tā ar neesmu atradusi, tikai tik daudz,ka pretīgi un pēc tam vakariņas negribas.
savairojušies kautkādi sūda kailie, tos tikai ar kratīšanu pudelē iekšā, bueee
  • labāk iedarbojas sāls, kas paredzēta ziemai - resp. nevis iedarbojas labāk, bet ilgak noturas uzbērtajā vietā (lietus so nekausē tik viegli) - Pārbaudīts :)
    bet nu visefektīgāk - katru rītu un vakaru vazāties pa dārzu ar sāls burku, kurā lasīt iekšā gliemjus... (viņus sauc arī par naktsgliemežiem (ne tikai par kailgliemjiem) - tas nozīmē, ka viaktīvāk sie atrodami velos vakaros, naktīs un no rītiem...)
    -
    dzirdēts par alus lamatām - nezinu - mūsdārzā neiedarbojās... tik laba manta zudumā aizgāja
    • sāļus neesmu bārstījusi, izmēģināti ir dažādi veikala pulveri un mājās taisīti uzlējumi, nekas ne nieka nelīdz, tikai lasīšana. šobrīd jau nekas tāds nemaz vairs nava, ilgo gadu ņemtne ir devusi jēgu,vien tagad pēc nedēļas lietiem šie baigi drosmīgi no viskurienēm izlīduši un tās hostas noteikti,ka augustā visgaršīgākās.
      http://klab.lv/community/ventilators/76631.html rekur ir tas,ko kādreiz vienā vakarā varēja salasīt,tagad jau pusburku nevar piedabūt...
Powered by Sviesta Ciba