rūsganais sprakšķis

mājsaimnieces piezīmes

rūsganais sprakšķis

mājsaimnieces piezīmes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
izrādās, aličes sabirušas. salasīju, johaidī,tagad jāzaptē.

vēl arī salasīju vien litriņ gliemšus, bet vot tiem nekādu kulināro pielietojumu tā ar neesmu atradusi, tikai tik daudz,ka pretīgi un pēc tam vakariņas negribas.
savairojušies kautkādi sūda kailie, tos tikai ar kratīšanu pudelē iekšā, bueee
  • :) pagaidām liekas nava gan, vakardien salasītās apvārīju,bet šodien jāiet papurināt,lai burkas karsēt būtu jēga.

    kas patiesībā ir ļoti dīvaini,jo aličkoku man ir dafiga, bet esam tik cītīgi izāģējuši un- iepriekšējos gadus praktiski plūmju nebija, nezinu,kā tie koki sapratuši,ka šogad man uznācis mājāža oms konservēt.

    bet ja tur no tiem debesu augstumiem baigi gāzīsies,zināšu,kam piedāvāt.
    līdz šim es biju sev vienīgā zināmā persona,kas šos augļus tur vērtē, visi citi mūždien viebjas.
    • hā, welcome to the cibas baznīca of tkemali!
      • vo ķebe hā!

        dzīvoju,laimīgi cepuri un asti kuldams, ne nieka nezināju par kautkāda tkemali egziztenci.

        un tad Tu te atnāc, uzraksti, es iegūglēju un tagad man arī TO vajag!!!
        Ciba ir viena elles padarīšana, vislaik jāizlasa par kautkādām ēdmaņām,par kādām neesi nojautis savā smilšukastē sēdēdāms...

        /aiziet nošauties
        • Re: vo ķebe hā!

          nu re, nāciet, bērniņi, pie manis ar savām aličām, es jums tkemali parādīšu :)
Powered by Sviesta Ciba