rūsganais sprakšķis

egziztenciālas dabas jautājumi

rūsganais sprakšķis

egziztenciālas dabas jautājumi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šorīt braucu uz darbu un atkal manu galvu mocīja domas, ko vilkt uz tām kāzām mugurā.

tā kā tas nav nekādā pilī un tā,tad jaunu vakarkleitu nevajag, a man ir pārāk daudz drēbju,lai tā ņemtu un izvēlētos tērpu "lauku kāzām" un man galīgi nav skaidrs,uz kuru pusi sliekties.

un tad vēl jautājums , nez - kā ir, ir jāsaskaņojas ar pavadoni?
man laikam vispār maz kāzas (paldisdievam) nācies apmeklēt apzinīgā vecumā un ar pavadoni tikai pusi, un tad tas vienmēr bijis tā,ka vīrišķim timšs uzvalks, balc krekls un tad kaklasaiti piekrāso pēc mana tērpa, bet šiten tas formāts more casual un tad, jā - skaņoties vai nē?
  • vienmēr jau grlītāk izskatās, ja ir saskaņoti. bet tas ne vienmēr nozīmē, ka jābūt ideāli saskaņotam. da hoķ nostājties spogulī viens otram blakus - kā izskatās tā bilde - užas ņemerennij, vai arī tā, ka prieks skatīties? :)

    un - vasarā jau var arī gaišo uzvalku vilkt.
    • ha! viegli pateikt.
      cienījamajamam pavadonim ir specifiski uzskati par uzvalkiem un to nepieciešamību , kas rezultējas ar uzvalku klātesamību skapī precīzi pa nullēm.
      un man nenāk prātā mēģināt iestāstīt,ka tagad nepieciešams skapi ar tādu apgrūtināt, ņemot vērā,ka es cieši ceru,ka vairāk nekādas kāzas mums nebūs jāapmeklē.
      • nu i pamuļķis! tādas lietas pašam jāsaprot. ja nu vienīgi viņam ir zem 25, tad var nesaprast :)
        • nu nu - Tu mani par resnu nosauci :)
          mans vīrietis vidējos trīsdesmit savā skapī arī neatrod uzvalku un man tikai ar lielām šausmām un piespiešanos sanācis viņu divas reizes četru gadu laikā iestūķēt vismaz žaketē.
          • jā, nu mani arī :D
            ko mēs tādas resnas tagad darīsim?
          • ne tevi, - viņu :D
            man vienkārši nav izprotams, kāpēc nostāstīd sevi tā, ka uzvalks nav vajadzīgs. ja tur jautājums par finansēm - to es saprotu. bet ja vienkārši - "kāpēc man tas vajadzīgs?" nuvaiziniet.
            • bet nu ja nav vaidzīgs? :)
            • nu bet ja tiešām nav gadījies dzīvē pielietot? uzvalkus nopērk bērēm vai, ja vajag darbam. ja nav šādu apstākļu, uzvalka vienkārši nav un ne jau tāpēc, lai viņš būtu, tagad ies un pirks.
              es diezgan smuki māku viņu sasegt ar klasiski tumšām (pat džinsu!) biksēm, kreklu un žaketi.
              • par to nešaubos, un neapstrīdu.
                un kā jau te kāds teica - vienmēr var noīrēt. bet uzvalks ir vajadzīgs, tā nu ir viena lieta, ko esmu sapratusi pēc visām modes vēstures grāmatām. nekas nepadara vīrieti skaitāku un iespaidīgāku, kā labi pašūts, kvalitatīvs uzvalks.
                • es arī neapstrīdu, ka viņam vajadzētu tiešām pašūt uzvalku, bet nekad nav bijis tā vienkārši tik daudz brīvas naudas, lai bez redzama iemesla to darītu.
                  • vajag labus radus, kas uzdāvina :)
                • " bet uzvalks ir vajadzīgs" Āmen! Visi taču dzīvo vienādi un gaimes visiem vienādas!

                  Nu nav visiem uzvalks vajadzīgs. Ļoti solīdi var apģērbties arī bez uzvalkta, turklāt, tāds klasisks, supersolīds un "sterils" uzvalks, piemēram, mani atbaida, tāka arī par "nekas nepadara vīrieti skaitāku un iespaidīgāku, kā labi pašūts, kvalitatīvs uzvalks" var strīdēties.
        • Tev ir jaunības maksimālisms - es tavos gados ar tā domāju :D bet ar vecumu aug tolerance un viss vairs nešķiet tik kategoriski, ja cilvēkam darba dēļ uzvalks nav nepieciešams, es pieņemu,ka viņam drīkst tas neimponēt, lai arī cik ļoti man nepatiktu slaidi vīrieši uzvalkos.
          mož pēc 10 gadiem arī piedabūšu pie uzvalka, bet pagaidām es turu muti :)
          • man arī ļoti tīk veči uzvalkos, bet tādos uzvalkos, kas vajadzīgi darbam - uzvalks kā varas vai pārticības simbols
      • var taču vienkārši jauki saģērbties, gan jau viņam ir pieklājīgas auduma bikses un balts vai citas krāsas krekls. ja reiz kāzas diezgan brīvā stilā, tātad var nebūt trīsdaļīgs uzvalks (dies pas! tik karstā laikā), kreklu var pieskaņot kleitai, tā vienkārši jaukāk un mīļāk izskatās. var jau arī parastu žaketi (ar nosacījumu, ka pie džinsām izskatās satriecoši)
        man, protams, patīk kā izskatās vīrieši uzvalkā. ņemot vērā to, ka daudziem nepareizi izvēlēts izmērs, tam neatbilstoša uzvedība, navajag būt fašistiem. ir taču puiši kas arī bez ļoti formāla uzvalka prot gaumīgi saģērbties. un svešām kāzām nav vērts pirkt, ja reiz viņam tie dikti nepatīk
        • jā, nu es tā apmēram arī domāju, vienīgi fakts,ka es pati nevaru izšķirties, ko vilkt, padara grūtāku to saskaņošanas posmu :D

          vīrieši uzvalkos ir burvīgi, bet es esmu šausmīgi piekasīga griezumiem, kritumiem un garumiem, līdz ar to izmaksas , lai iegūtu man tīkošu uzvalku nudien nav adekvātas pasākuma nozīmībai.
  • nu parasti ir tā, ka ielūgumos (ja tādi ir) norāda dreskodu vīrietim, pēc kā sieviete izvēlas savu tērpu

    ja nav ielūguma ar dreskodu, skatās pēc diennakts laika - līdz 12 var būt rītasvārki, līdz 4 var būt biznesa kostīms, vai kleita (kaut vai puķaina) utt

    ok, ar tērpu ja ir tikts galā, tad dāma nosaka krāsu, vīrietis piemeklē kaklasaiti ;) nevis otrādāk
    • rītasvārki ;)


      starp citu nav jāpērk, var izīrēt pēc gaumes un izmēriem
    • Tu jau te man kautkādas kāzas pilīs piedāvā ar visiem dresskodiem

      man dresskods vienīgais ir mutiski piekodināts 3x nevilkt augstpapēžu kurpes,jo pļava
      • nu pie puķainas kleitas, kas pļavā piestāv, vīrišķim derēs arī jebkuras bikses kas nav džīnas un krekls kaut vai ar īsām piedurknēm ;) piknika komplekts ;)

        žakete pat nav jāvelk, ja laiks pieļauj
Powered by Sviesta Ciba