Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2019-12-23 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zviedrijā svin Ziemassvētkus
Redzot hedas svaigākos postus, varu vien nopūsties un teikt - lai jau maļ tās dzirnas. Ja cilvēks nesaprot pat elementārus tieslietu principus un vēl lepojas ar savu nezināšanu, tad tur neko labot nevarēs.

Ko nu es te rakstīšu par Zviedriju - mans ieteikums ikkatram ir atbraukt uz šejieni un pašam paskatīties, kā un kas te notiek. Tik mazs attālums, aviobiļetes arī var lētas atrast. Nesaprotu, kas ļaužus aizkavē. Reāla vizīte valstī dotu daudzkārt vairāk nekā žēlabainu cibas postu lasīšana.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2019-12-23 18:06 (saite)
Turklāt nav runa tikai par neizvarošanu vai neuzspridzināšanu. Svaigākajā postā cibiņa parāda elementāru neizpratni par to, ka pašaizsardzībai ir limiti. Arī Latvijā par nesamērīgu vardarbību aizstāvoties var norauties kriminālprocesu. Bet viņai jau galvenais Zviedriju nomelnot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2019-12-23 18:31 (saite)
tas ir tikai viens gadījums. pavirša paskatīšanās rāda, ka Heda māj uz reālu pusi. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden vai viņai vajadzētu sacīt, ka spridzināšanu daudzums nav audzis kopš 2011. gada? vai tu saki, ka spridzināšanu daudzums nav audzis?

un te https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden saka, ka 58% izvarotāju pēdējos 5 gados bijuši ārpus ES dzimuši imigranti. vai Hedai vajadzēja teikt, ka viņu ir mazāk nekā 10%?

un ja viņu tas uztrauc, tad vai viņai būtu jāsaka, ka viņu tas neuztrauc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2019-12-23 19:22 (saite)
un te https://www.spectator.co.uk/2019/10/bomb-attacks-are-now-a-normal-part-of-swedish-life/ stāsta to pašu ko heda, tikai mēģina izveidot plašāku kopainu. tagad lasot atrodas viens jauns aspekts. līdz šim domāju, ka imigranti rada problēmas tiešā veidā. tagad vairākos avotos lasu, ka lielākās ziepes taisa imigrantu pirmā, otrā un trešā paaudze. bandu apšaudēs tādi cilvēki ir 9 no 10. kas varētu liecināt par dziļākām problēmām pašā iekšienē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mranarhs
2019-12-31 11:21 (saite)
Ieteiktu neskatīties pavirši. =P

Diskutēt par šo neuzskatu par lietderīgu laika tērēšanu - jebkurā gadījumā laiks rādīs, kas ir kas. Pastarās dienas sludinātājus pārliecināt nav iespējams, viņu uzskatu murgainumu pierāda tas, ka pastarā diena nepienāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?