Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2019-12-16 12:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedaudz par īsto patriotismu
Es neredzu jēgu konstanti bičoties par to, ka vienā konkrētā valstī viss ir tik slikti, un turpināt dzīvot šajā pašā valstī. Ir taču totāla brīvība (turklāt viena no ES pamatbrīvībām) pārcelties uz jebkuru citu no 28 (ok, drīz 27, bet nu vienalga) ES dalībvalstīm. Vai arī šiem ņaudētājiem neviena ES valsts nepatīk?

Un vēl es uzskatu, ka nav gluži labākais tonis nodarboties ar augstākminēto komunikācijas stratēģiju attiecībā uz savu izcelsmes vai ilgstošas uzturēšanās valsti - un konkrēti komunicējot ar cilvēkiem ārpus šīs valsts. Nopietni, es nekad nevienam ārzemniekam negaudīšos par korupciju un visām citām problēmām Latvijā, kuru nav mazums. Es visiem iesaku apmeklēt Latviju, slavēju Jūrmalu, Rīgas balzāmu, Dziesmusvētkus, utt utjp. Gausties un čīkstēt var kopā ar saviem tautiešiem.

Ak jā, tieši šī iemesla dēļ jūs no manis nesagaidīsiet augstākminētās komunikācijas stratēģijas izpausmes attiecībā uz Zviedriju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-12-17 18:18 (saite)
Jā interesanti par cik smagiem noziegumiem var izraidīt no Zviedrijas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2019-12-17 18:38 (saite)
ES ir kopīgi standarti. Ej gūglē. Neatceros detaļas, bet bija visnotaļ smagi noziegumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mranarhs
2019-12-17 18:40 (saite)
Es, protams, runāju par indivīdiem, kuri valstī uzturas legāli. Cilvēku bez vīzas sūta mājās arī tad, ja viņš ir balts un nevainīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?