Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2022-10-12 11:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
krionika - sektantu fantāzijas?
Vēl viens pierādījums tam, ka transhumānisms ir reliģija - tās fanātisko adeptu piesauktā krionika tiek uzskatīta par pseidozinātni. Paldies jūzerim snauts par šo info


(https://en.wikipedia.org/wiki/Cryonics) "Cryonics (from Greek: κρύος kryos meaning 'cold') is the low-temperature freezing (usually at −196 °C or −320.8 °F or 77.1 K) and storage of human remains, with the speculative hope that resurrection may be possible in the future.[1][2] Cryonics is regarded with skepticism within the mainstream scientific community. It is generally viewed as a pseudoscience,[3] and its practice has been characterized as quackery.[4][5]"


Tagad man ir skaidrs, kāpēc šie fanātiskie transhumānisma adepti nesteidzas krionēties. Viņi paši labi saprot, ka krionēties faktiski nozīmē veikt pašnāvību. Un to viņi nevēlas. Kāpēc? Jo mīž no nāves. Nevar neko daudz pārmest, visi mēs kaut kādā mērā mīžam no kaulainās, tomēr labāk ir pieņemt nāves eksistenci un dīlot ar to, nevis dzīvot fantāziju pasaulē un ārstēt citus, kas vēlas dzīvot reālajā 'pasaulē, nevis pievienoties ilūziju vergiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2022-10-12 18:37 (saite)
Krionikai (pagaidām) ir vēl viena problēma - tā kā to piedāvā privāti uzņēmumi, tad maza ir varbūtība, ka ķermeņa uzglabāšana notiks līdz pietiekami tālai nākotnei. Dažādu krionikas uzņēmumu bankrots un sekojoša krionēto ķermeņu utilizācija jau ir notikusi daudzkārt. Līdz ar to, pagaidām krionikas prakse izskatās diezgan aizdomīga un krāpnieciska.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-11-01 17:08 (saite)
Nu es nezinu, privātās klīnikas jau arī darbojas un pārsvarā viss normāli, turklāt privātajā medicīnā parasti ir augstāka kvalitāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?