Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2021-04-21 12:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beniskā sazvērestība
"Reālie blēži viltvārži ir ar apbrīnojami pievilcīgām, uzticību izraisošām sejām, jo kā gan citādi kāds uz viņu viltībām uzķertos? Nu nevar taču šis jaukais cilvēks uzdoties par to, kas nav, gribas sev par varītēm iestāstīt. Un daudzos gadījumos tas sekmīgi izdodas, jo ticēt visam labajam ir cilvēkiem raksturīgi.

Taču, kā mēdz teikt, var dažus mānīt visu laiku, visus mānīt kādu laiku, bet nevar visus mānīt visu laiku. Vēl jo vairāk tāpēc, ka, nesaskaroties ar pienācīgu pretsparu, kreiso radikāļu idejas kļūst arvien trakākas, normālam cilvēkam nepieņemamākas un arvien skaudrāk atklājās to nepievilcīgā būtība. Tāpēc šīm idejām alternatīvu, konservatīvas domas centru izveide un izvēršanās plašumā ir tikai likumsakarīga. Arī laikraksta “Neatkarīgā” izdošanas dziļākā jēga ir līdzsvarot to vienpusīgo informatīvo plūsmu, ko sabiedrībai dod tā dēvētie sabiedriskie mediji."


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-04-21 15:46 (saite)
"Speciāli nevēlos šajā rakstā pievērsties jaunās domnīcas dibinātāju personālijām un viņu agrākajām politiskajām simpātijām un rīcībām (..)" - vai saproti, kāpēc šāda atruna?

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?