Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2021-01-20 10:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Humoroloģija
Vissmieklīgākais ir tas, ka Nataradža dzīvo feminisma, demokrātijas un cilvēktiesību lielvalstī Zviedrijā - un sludina savu totāli pretējo "dzīves modeli". Kaut kādā Saūda Arābijā viņš visdrīzāk tiktu notiesāts uz nāvessodu. Viņš var atļauties dzīvot un uzvesties tā, kā viņš dara tikai tāpēc, ka Zviedrijas sabiedrība nedarbojas pēc viņa postulētajiem principiem.

Teikšu vēlreiz - Zviedrija ir vislabākā valsts pasaulē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2021-01-20 12:08 (saite)
Man nav pretenziju pret Nataradžu kā tādu. Lai ņemās un dzied pa ielām, audzina savus bērnus un auklē mazbērnus. Lai sludina savas idejas. Bet - šitā braukšana virsū briesmīgajiem rietumiem ar viņu totāli briesmīgo sabiedrību, nu neiet tas kopā ar šīs sabiedrības labumu baudīšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-01-20 12:12 (saite)
Es biju vairāk domājis cilvēkus no pasaules sliktākajām valstīm, tādas kā Somālija piemēram. Tu vari izņemt cilvēku no Somālijas, bet nevari izņemt Somāliju no cilvēka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2021-01-20 12:29 (saite)
Piedod, bet tu kļūdies. Var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-01-20 13:27 (saite)
Ja mēs pēc analoģijas paņemtu labāko skolēnu klasi valstī un ieliktu tajā pāris skolēnus no sliktākās klases valstī, tad tu gribi teikt, ka labākās klases līmenis nenokristos? Zviedrija pēc Human Development Index ir no trešās vietas nokritusies uz septīto BTW.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2021-01-20 13:48 (saite)
Es atbalstu pēc iespējas miksētas klases, starp citu. Gan izcilniekiem vajag fonu, uz kura izcelties, gan švakajiem skolēniem labākus skolēnus kā paraugus, uz ko tiekties.

HDI gan jau nav vienīgais rādītājs. Bet varbūt gadījumā ir tā, ka kādas citas valstis ir pacēlušās uz augšu? Un nav jau arī nekāds lielais kritiens, ja tas arī ir kritiens.

Un jā, ja tu gribi zināt, es esmu par pēc iespējas maksimāli atvērtām robežām visur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?