the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2016-05-19 21:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
neaizmirsīsim, ka pamatā es tomēr esmu nūģis
par linux, tātad. rokās tikuša otrā/trešā svaiguma datora atdzīvināšanas nolūkos izlēmu reizi pa ilgiem laikiem atkal pamēģināt ubuntu (ikdienā lietoju fedora). no live sesijas kaut kā nesanāk pieslēgties tīklam - nu, mazums kas, kompis tomēr brangi lietots un tā, varbūt tiešām ar tīkla karti problēmas. installeris sataisīts smuki, viss ērti un forši, tikai neuzinstalējas. pēc trešā mēģinājuma pievērsos fedorai - tīkls strādā, viss instalējas, nekādu problēmu.

un kaut kā tā ir bijis plus mīnus katru reizi, kad mēģinu ubuntu. atliek secināt, ka esmu kritis par kaut kādas patiesi globālas sazvērestības upuri, kas izceļ ubuntu kā kaut kādu nez ar ko labāku un ērtāku par citiem linux, vienkārši tādēļ, lai mani čakarētu. tas sūds vienkārši nestrādā!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bauda
2016-05-20 00:03 (saite)
Man diezgan daudz kas nestrādā. Pag, ir arī Linuxi, kas ir radikāli atšķirīgi no Ubuntu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2016-05-20 09:52 (saite)
nu radikāli atšķirīgs ir reku zemāk mindbound minētais Arch. citas versijas, es teiktu, kaut kā vairāk līdz galam izdomātas. ubuntu uzstādījums, vismaz kādreiz tā bija, ir būt krutākam par windows un osx - ar n reizes mazāku budžetu un komandu, līdz ar ko nepārsteidz, ka ne gluži visas klumpes tās lielās pārspēšanas procesa laikā gadījies pamanīt.

citos linux gan pārsvarā jāiegulda maķenīt lielāks darbs, lai viss sāktu strādāt (manis lietotajai fedorai, teiksim, defaultā nenāk līdzi mp3 kodeki un tā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?