the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2012-09-21 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iespējams, viens no iemesliem, kādēļ visādas ezotēriskās padarīšanas un ambīcijas man tik drausmīgi besī, ir tāds, ka man tiešām liktos interesanti, ja varētu blenzt ļaudīm uz aurām, sakačāt istabā biolaukus, ārstēties ar ūdeni, gar kuru pavicināts magnēts - nu un tamlīdzīgi. manipulēt ar realitāti jaunos veidos, kas neietver tehnikas pastarpinājumu - tāds varētu būt formulējums. tas būtu kruti! telekinēze, kam negribas telekinēzi? kaut kādiem lohiem, tiem varbūt negribas.

un, lūk - var jau būt, ka pārdesmit teju neierobežotas informācijas apmaiņas gados, pārsimt zinātniskās metodes gados, pāris tūkstošos gadu, kopš mums ir rakstība... var jau būt, ka šajā laikā kāds ir piefiksējis kaut ko, jebko, kas varētu norādīt, ka tas viss nav pilnīgs un absolūts buļļa sūds. var jau būt, bet es neko tādu neesmu redzējis. tad nu lūk, ja es neesmu redzējis tādēļ, ka pie šādas kaut vai norādes cilvēcei savas eksistences laikā nav izdevies tikt, tad viss bumbās. bet! ja tomēr būtu tā, ka saēdoties pareizos kristālus es varu tikt pie savas telekinēzes, bet šo pamācību neviens tā īsti nav pamanījis, jo tā ierakta starp tādiem pilnīgiem un absolūtiem sūdiem kā aktivētais ūdens un bioenergoanāllauki, tad gan es esmu dusmīgs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2012-09-21 11:02 (saite)
Patiesība, kā parasti, ir vistuvāk vienkāršākajai hipotēzei. With overwhelming probability it's all bullshit.

(Atbildēt uz šo)


[info]walkire
2012-09-21 11:44 (saite)
Aj, kā man patīk массовые волнения par bioenerģētiku :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2012-09-21 12:17 (saite)
bet tas ir sva-a-arīgi!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2012-09-26 15:09 (saite)
Ja var tikt, tad tas agri vai veelu paraadiisies parastajos seciigajos petiijumos fizikaa un saistiitajaas nozarees, jo materija ir viena un fizikas likumi visam vieni un tie pasji.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?