Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2010-06-01 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, lu

sesija tuvojas, vī
       Ļoti maz laika, ļoti daudz darāmā. Joprojām neesmu uzcepusi sava lielā praktiskā darba datu bāzēs rakstisko daļu, tikai idejiskā līmenī viss ir +/- skaidrs.
      Man likās, ka integrēšanu nesaprotu, man bija daudz neskaidrību. Vakar biju pie riktīgi foršas augstākās matemātikas skolotājas, divas stundas mēs rēķinājām - ņēmām pēc kārtas visus piemērus, kurus es izprintēju ( md un kd paraugus par šo tēmu). Tas viss notika tik raiti, ka izskatījās, ka integrēšana man nesagādā īpašas problēmas. Tagad tik jācer, ka rītdien kontroldarbā veiksies ar integrēšanu.
      Šodien būs ieskaite par vidusskolas trignometrijas vielu, vēl joprojām turpinu mācīties - atkārtot to, kas jau ir aizmirsies. Vispār brīnos - mums skolā vajadzēja speciālgadījumus iezubrīt no galvas (nu tos, kur, ja piem., cosx=1/2, tad x=+/- (Pi/3)+2Pin). Cik skatos kursa biedra kd - tur viņš tos kaut kā mistiski izrēķina, ij tāpat nepareizi. Un skolotāja to kļūdu nemaz nepamana, bet piekasās pie kaut kādiem sīkumiem.

Šī būs jauka diena. :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]glam_our
2010-06-01 13:40 (saite)
Ļoti feina bilde :)
Un - kas tev tā par matemātikas skolotāju? Man ir parāds matemātikas papildnodaļās elektrozinībās, tur pārsvarā virsmas integrāļi utt. pati netieku galā un nesaprotu ko darīt, varbūt viņa var man palīdzēt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mola
2010-06-01 14:43 (saite)
Atradu viņu iekš zip.lv, http://www.zip.lv/show/?i=953893
Rakstīts, ka par nodarbību ņem 5ls. Reāli man likās, ka tas par 1h, bet viņa teica, ka viss atkarīgs no skolēna/studenta. Ja būs vajadzīgs nodarbība būs ilgāk. Tā nu par to piečuku 2h nostrādājām. :) Kad atnācu, gribēju piefiksēt laiku, cikos sākās nodarbība, uz ko viņa atbildēja - nevajag, es minūtes neskaitu. :) Kad pamanīju, ka jau otrā stunda iet, apjautājos, varbūt varam šodien paņem divas nodarbības, viņa teica, ka, lai liekos taču mierā - nodarbība ilgs tik, cik vajag. Viņai dikti feina attieksme. Risinātu arī ilgāk, ja vien šai nebūtu jau nākošais students atnācis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mola
2010-06-01 14:49 (saite)
Vienīgi atkarīgs arī no līmeņa kādā vajag. Jautāja, kur es studēju. Nu tjip, ar domu, ka, ja fizmats un tur baigie sarežģītie integrāļi, tad varbūt viņai kaut kas būs piemirsies.
Es domāju, ka labāk aizrakstīt viņai e-pastu ar jautājumu par konkrētām tēmām - lai, ja nu gadījumā kas - šī atsvaidzina savas zināšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2010-06-01 15:11 (saite)
jess, milzīgs paldies Tev! Pilnīgi vai gaisma tuneļa galā parādījās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mola
2010-06-01 15:35 (saite)
Lai veicas! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?