Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2011-10-04 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bitīt matos!, lu

Sava mūža laikā es nekad neesmu pazaudējusi atslēgas, pāris reizes gan esmu aizmirsusi savas mantas, bet tad es žigli sapratu, ka kaut kā pietrūkst un gāju atpakaļ. Vārdu sakot, savā dzīvē esmu ļoti reti kaut ko pazaudējusi. Pat skolas laikā es nekad nepazaudēju savas pildspalvas, neaizmirsu savas dzēšgumijas, tieši otrādi - bieži vien pārnākot mājās, savā penālī es atradu kādu lieku dzēšgumiju vai rakstāmpiederumu, nākošajā dienā ar savu atradumu devos uz skolu, lai atrastu mantas īpašnieku. Mana sola biedrene jau bija pieradusi un mums pat bija savs joks šajā sakarā.

Pirms pusgada man pazuda mana superpildspalva, viņai ir īpašs izskats un īpašas pazīmes, pēc kurām viņu atpazīt un pirkta viņa īpašā vietā. Un akurāt nesen es viņu ieraudzīju pie mūsu fakultātes lietvedes uz galda. Visas īpašās pazīšanās zīmes atbilda - tā ir mana. Tā nu mēnesi kopš jaunā mācību gada sākuma es visādi cenšos saņemties, lai ar viņu (lietvedi) uzsāktu sarunu par šo, vai šī pildspalva gadījumā nav pieklīdusi. Tā kā mūsu lietvede ir barga kundze, visbiežāk viņai ir slikts garastāvoklis, un 99,99% studentu no viņas baidās (pārējie vnk vēl to neapzinās), tad nu svēti apsolos sev, ka pirmajā dienā, kad būšu vesela, saņemšos un iešu viņai uzjautāt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]almighty_j
2011-10-04 21:08 (saite)
Ja nu es ko esmu iemācījies, tad tas ir, šitā tas nestrādā. Proti, tas, ko es cenšos pateikt, ir - 'nozodz' to pildspalvu atpakaļ. Un ne acis nepamirkšķini - nav par ko. Tā var tikai smadzenes sačakarēt. Ja man būtu otrreiz jāizšķiras jautājumā par manu [nozagto] velli, es rīkotos pilnīgi citādi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mola
2011-10-04 21:12 (saite)
Es jau par to domāju (nozagt savu pildspalvu ;D ), bet man liekas, ka mani mocīs morālās paģiras. It kā nebūtu par ko, jo tā pildspalva tomēr ir mana, bet man ir smagas aizdomas, ka es sabītos un nosarktu kā biete pirms vēl mana roka pastieptos līdz tai :) Man nav dūšas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2011-10-04 22:11 (saite)
Tā, [info]mola, Tu manī vispār klausies? Aizmirsti par dūšu, te ir cits aspekts - tajā brīdī, kad bargajai lietvedei sāksi kaut ko jautāt par pildspalvu, Tu tādējādi nodosi savas pozīcijas un būsi pirmā aizdomās turamo listē.

So. Shut up and do it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mola
2011-10-04 23:11 (saite)
Klausos, klausos. Šī doma man jau arī galvā pavīdēja, tāpēc arī nesaņemos iet runāties. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?