Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2008-10-23 20:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
 Es gribu darīt kaut ko vairāk, nekā no manis kāds prasa vai sagaida. Es gribu zināt mazliet vairāk. Es gribu gribēt kaut ko darīt vairāk.
Ilgojos pēc kustībām, noguruma un izturības pārbaudīšanas spēles. Laikam divriteņdraugs uz mani ir atstājis neizdzēšamu iespaidu. Būs jāmeklē kādas alternatīvas.
Vēl es gribu sniegt bezgalīgi daudz, visvairāk viņam, tikai un vienīgi.
 Ai, jā, es tiešām ilgojos pēc kustības, noguruma.
 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]almighty_j
2008-10-23 23:48 (saite)
Kas traucē braukt pilsētā un ziemā? Tu taču gribēji izaicinājumus..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mola
2008-10-24 00:14 (saite)
pa pilsētu?
ziemā?
tas man neliekas baudāmi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2008-10-24 10:16 (saite)
A vai tad jābūt baudāmi? :D Es gan noteikti dragāšu, kā līdz šim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mola
2008-10-24 13:13 (saite)
Jābūt. Un jābūt morālai atpūtai :)
Nu salīdzināšanai.
Lauku ceļš, mašīnas var saskaitīt uz vienas rokas pikstiem, respektīvi, Tu esi ceļa kings, brauc tik ātri cik vēlies, cik spēki atļauj. Ārā silts laiks. Patīkams veldzējošs vējš pūš sejā. Apkārt daba un svaigs gaiss. Prāts priecājas.
Un.
Rīgas, manuprāt, riteņbraucējiem nedraudzīgā satiksme. Nē, nu var jau braukt, kur cilvēki staigā, bet kāds tad būs ātrums un prieks? Vai nu Tu rūksi uz gājējiem, lai šie paiet nedaudz malā vai viņi uz Tevis. + vēl ass auksts vējš kož sejā un rokās. Un vēl vvz, kā ģērbties, lai būtu gan silti, gan ērti kustēties.
Nē, nē, riteņbraukšana manā dzīvē noteikti ir pieskaitāma pie vasaras (kā arī silta pavasara un rudens) sezonas aktivitātēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2008-10-24 14:49 (saite)
Un nemaz negribas sev pašai un citiem pierādīt, ka 'nē, ņifiga tā nebūs - braukšu un lai visi iet ellē!'?
Protams, nespiežu, bet spiedienu gan izdaru. Ne jau viss dzīvē sastāv tikai no baudas vien, var taču savu kaifu noķert arī ziemā un vēlā rudenī. Rokas silda glīti speciālie cimdi, vēl klāt nāk sānslīdes un braukšana citādos laikapstākļos, ne tikai ideālos apstākļos un uz sausa ceļa.

Bet es sapratu, ko Tu ar to gribēji teikt. Lai tad tā arī [pagaidām] paliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mola
2008-10-24 18:44 (saite)
Nē, negribu nevienam neko pierādīt. Tā nav morāla atpūta. Un, ja vienu reizi no piecām es kādam kaut ko pierādīšu, tad tas tā brīža mazais gandarījums man nespēs kompensēt morālo nogurumu.
"Ne jau viss dzīvē sastāv no baudas vien" - jā, bet nevajag taču sev speciāli liegt baudu un uzspiest darīt kaut ko nebaudāmu, ja no tā var izvairīties, atrodot citu laika pavadīšanas alternatīvu. Turklāt pašam taču interesantāk sev ieviest sezonālos hobijus. Tiem paralēli, protams, var būt hobijs, kas ir visu laiku.

He, kāda jēga izdarīt kaut kādu spiedienu cilvēkam, kura dzīve rit neatkarīgi no tā, ko par to domā pārējie? Katrs taču tāpat turpinās darīt to, kas viņam patīk, pat, ja citiem tas riebjas. :) Katram taču savs subjektīvs viedoklis par kādu konkrētu jautājumu. Katram patīk kaut kas cits. Tāpēc mēs visi esam tik dažādi. Un tā dažādība man liekas ellīgi forša padarīšana. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2008-10-24 19:25 (saite)
Dažādība IR forša, nenoliedzami. Bet kā tad Tu, galu galā, tiksi pie tām kustībām, izturības pārbaudījumiem un noguruma, ja ne ar velli..? :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mola
2008-10-24 20:26 (saite)
Var skriet (šis variants man nepatīk laikam jau), staigāt (tas man būtu īpaši derīgi, jo tad es vairāk orientētos Rīgā :D ), galu galā staigāt uz kādu sporta klubu, audzēt musīšus un kvadrātiņus uz vēdera :D Vēl jau var pievērsties slēpošanai, snovošanai vai vēl kaut kam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2008-10-24 22:39 (saite)
Uz īstu sniegu gan mums laikam cerību ir aizvien mazāk un mazāk. Sporta klubi ir... sporta klubi. Laikam tiešām atliek tikai pārvietošanās ar kājām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?