mmd ([info]mmd) rakstīja,
@ 2014-08-22 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad lidmašīna ielido vēlāk kā plānots, noparkojas pašā tālākajā galā un man ir jāiet 2 km līdz izejai, kad nokavēts vilciens un taksometra šoferis, aizverot bagažnieka vāku, iebelž man pa pauri tā, ka zvaigznītes nošķīst, kad nakts portjē ir devies gulēt un atstlēgas nav atstātas tur, kur tām vajadzēja būt un divos naktī es stāvu svešā pilsētā, skatos zvaigznēs un domāju, ka uz jautājumu: "Kā man iet?", es atbildētu - labāk par visiem. Jo karma "is a bitch" un nākamajā dienā viesnīcas īpašnieks kompensēja manas ciešanas ar kaudzi skaidras naudas, kas tika iztērēta klubā, kur dienvidāfrikas muzikanti spēlēja pasakainas jazz perkusijas, pavāri pasniedza lieliski pagatavotas jūras veltes un vecais labais rīzlings bija atdzesēts līdz ideālai temperatūrai. Un pēc pastaigas pa vecpilsētu, viskijs, kas desmit gadus turēts jaunās baltā ozola mucās, pabeidza savu pozitīvo darbu. Arī nākamajā vakarā nepatīkamās atmiņas tika apēstas kopā ar jūras veltēm un skalotas nost ar sausu sidru, un punktu visam pieliks spēcinoši daikiri un mojito kokteiļi, ko malkoju šobrīd.

Prozīt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]reinulitis
2014-08-22 20:04 (saite)
lai kā tu spirinātos pretī, es saku vēl un vēlreiz - RAKSTI GRĀMATU , nu ok, ne uzreiz, bet pēc gadiem 25 es ar nenormālu kaifu dabūšu pirmo eksemplāru un iedzeršu ar tevi kopā par to visu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mmd
2014-08-22 20:28 (saite)
Esmu lasījis daudzus interesantākus rakstniekus, par sevi. Arī tepat cibā :) un šīs piezīmes vairāk ir neliels ieskats manā dzīvē tiem, kas sēž un gaida, kad es pārvilkšos mājās - viss tāds sadzēries, noguris un nerunīgs :P Tapēc - nē, grāmatas nebūs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]reinulitis
2014-08-22 20:42 (saite)
zini, tieši dēļ tevis (tevis rakstītā) es reiz padomāju, cik labi, ka ir tāda ciba, vai jebkurš cits portāls, kur cilvēki var izteikt sevi šādā formā.

citādāk tā uz tevi paskatoties - patīk paēst un pagulēt :P un ja parunāt, tad noteikti paaudzināt un iedot kādu neiedomājamu padomu, kas ir foršs, bet to jau saproti tikai pēc laika (reizēm ilga laika).

a te izrādās, šamējam pat ir dvēsele :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]planeeta
2014-08-22 21:27 (saite)
Lieliski! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?