Jun. 25th, 2018 @ 08:30 am (no subject)

Meklēju variantus, kā no Česteras vislabāk nokļūt uz Getvikas lidostu, un nejauši atradu šādu te lapu, kurā var meklēt iespējamos transporta variantus - varbūt kādam noder - https://www.rome2rio.com . No vienas puses - varētu gadrīz vai mašīnu īrēt un braukt, bet kā tur ir ar sastrēgumiem (tā būtu svētdiena)? Un vai tur šajā maršrutā ir maksas ceļi, kas vēl jāņem vērā, braucot pa Angliju (izņemot braukšanu pa kreiso pusi)?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]dunduks
Date: June 25th, 2018 - 09:05 am
(Permanent Link)
Garantēti sastrēgumi pie Birmingemas (normālas apstākļos 15-30min klāt pie plānotā ceļa), visdrīzāk palēna satiksme būs arī pie Londonas apvedceļa (M25). Tāpat, ja ir doma ņemt mašīnu Česterā, bet atdot Getvikā, tad tur būs papildus izmaksas, kā arī ātrākais maršruts ir ar maksas ceļu, bet izmaksas ir tik niecīgas, ka uz kopējām tās var neskaitīt.

Vilciena cenas mēdz kosties, līdz ar to svarīgi var būt, cik laicīgi nopērk biļetes, bet laika ziņā vilciens sanāk ātrāks.
[User Picture Icon]
From:[info]rugetta
Date: June 25th, 2018 - 11:09 am
(Permanent Link)
būs dārgi, bet, ja nav žēl, tik garu gabalu ātrāk un ērtāk var pieveikt ar vilcienu
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: June 25th, 2018 - 11:47 am
(Permanent Link)
Noteikti iesaku vilcienu. Reiz no Getvikas uz Hītrovu braucu ar lidostu autobusu un ierašanās galapunktā iekavējās par stundu pusotru, kā dēļ bija cilvēki, kas reisus nokavēja - viss dēļ avārijas uz šosejas.
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: June 25th, 2018 - 05:11 pm
(Permanent Link)
Vilcieni arī dažreiz var kavēties vai tikt atcelti. Vienkārši jāieplāno pietiekami daudz laika, ja tik garš ceļš priekšā.