imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2011-06-01 11:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sveiks un vesels

un man mūždien liekas dīvaini, ka cilvēki aizbildinās ar to, ka nevar daudz dzert, jo būšot jāiet čurāt, nu bet tas taču ir loģiski un likumsakarīgi. Bet lai es kavētu savu labsajūtu, jo biežāk jāpastaigā - nu nezin vai tas ir arguments. Nav saprotams, bet lai katrs dara kā grib...



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Par dzeršanas tēmu...
[info]citronz
2011-06-01 14:04 (saite)
Es esmu pieradusi pie dzeršanas. Man darbā visu laiku uz galda stāv krūze ar ūdeni, kas tiek papildināta. Dienā izdzeru vismaz 5 šādas krūzes. Ja kaut kāda iemesla pēc ilgāku laiku nesanāk padzerties (2 stundas sapulcē), prasās pilnīgi. Ja vēl ilgāk- galva sāk sāpēt. Vakarā gan mājās vairs tik ļoti neprasās dzert.

Par ko brīnos- kolēģi reti kuru redzu dzeram. Tātad iztiek ar vienu divām tējām dienā utt. Man liekas dīvaini, kā var nedzert ūdeni :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Par dzeršanas tēmu...
[info]minchux
2011-06-01 14:56 (saite)
mhm, man tas pats.. katru rītu ejot uz darbu iegādājos ūdenspudeli (varētu ņemt lejā 6paku, bet tad man kolēģim jāprasa, lai uznes, bet tas jau saistās ar čakaru, jo viņš mūždien aizņemts etc,. un tas draud ar ūdens nedzeršanu) un uzpasēju, lai līdz dienas beigām tā būtu tukša.Arī glāzi cenšos "turēt pilnu" :D.
Savukārt kolēģis man katru otro mēnesi kāsē(bronhīts etc.), viņam ir visādas alerģijas , esmu teikusi, lai dzer ūdeni.. tik nosaka - jā jā, bla bla.. iedzer tik pretklepus antibiotiku un viss.. kādreiz tēju, kafiju iedzer. Reiz noliku uz galda ūdenspudeli - mēnesi stāvēja neatvērta, kamēr es pati to savācu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guru
2011-06-02 09:08 (saite)
Mazāk dzert, mazāk čurāt es ievēroju ceļojot. Tad tas tiešām ir čakars.
Tagad man jauns kabinets, kur mani no ūdens bunduļa šķir kāpnes uz leju. Tāda nostaigāšanās, jo jaunajā birojā arī lielākas glāzītes vēl nav atvestas. Jādabū pudele.

(Atbildēt uz šo)


[info]loluuu
2011-06-03 13:18 (saite)
ikdienā jā, bet pēc grūtniecības beigām tas bija pirmais, ko pamanīju, ka braucot kaut kur, vairs nedomāju pirmkārt- vai tur būs wc :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?