imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2010-02-09 14:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
E-talons
Amerikāņu jaunkundze brauks uz Rīgu marta sākumā. Es te rakstu visādus ieteikumus, kur ko apskatīt un visādas noderīgas lietas, piemēram par sabiedrisko transportu. Un man jautajums par etalonu - reģistrējot vienu braucienu var braukt tikai to un kad pārkāp, tad atkal jāmaksā. Es pareizi saprotu? Kapēc tik stulbs jautājums, tapēc ka Briselē un ir dzirdēts, ka arī citur ar vienu reģistrēto braucienu var braukt 1 stundu. Pat ja tu 45 minūtes pēc viena reģistrētā vēlreiz nočeko, viņš saka, ka TRANSIT, tb tas vēl skaitās tas pats. Kā tur ir? man diemžēl tā laime nav bijusi nemaz pieskarties e-talonam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]courty
2010-02-09 15:25 (saite)
Nē (manuprāt, jo man nav liela pieredze, es Rīgā esmu tikai divas nedēļas), nevar braukt.
Te var palasīties, gan jau ir pareiza (un droša) atbilde:
http://etalons.rigassatiksme.lv/lv/sakums/

//žurnāli vēl nav?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2010-02-09 15:42 (saite)
Paldies! Jā, es tur skatījos, bet vienīgais, ko redzu, ka jāreģistrē katrs brauciens un tā laikam ir. nekādu laika bonusu, ja jau nesaka.
Par žurnālīšiem, šorīt pastkastītē vismaz vēl nekā nebija, bet jau tagad paldies tev liels, piedod, ka neatbildēju tev uz epastu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]courty
2010-02-09 15:44 (saite)
Pag, lai vispirms nonāk Tavās rokās, tad to paldies:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]optimiste
2010-02-09 18:50 (saite)
[Error: Irreparable invalid markup ('<i)>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

kaut kas ar to 1h bija gan. Ja tu brauc ar kādu transportu, izkāp ārā un pēc kāda laika (vai nu 30min vai 1h) kāp turpat iekšā un brauc talāk (nevis atpakaļ), tad sistēma parāda, ka etalons jau<i) in use</i> vai ko tādu :) Vispār jau vari mēģināt zvanīt uz viņu informatīvo talruni....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guru
2010-02-09 20:40 (saite)
jap, Latvijā, par katru jump-in jāmaksā atsevišķi. ir tādi e-taloni, kas der 24h vai 3 dienām un braukākaut 100 reizes ar jebkādu transportu :)

bet vakar man bija jocīgi, aizbraucu līdz lidostai un jau pēc kādām 15 min. atpakaļ un atpakļceļā gribēju pīkstināt to pašu kartiņu, bet viņš brēca, nē, nē, brauciens jau ir reģistrēts.

Bet ir, jā, normālas valstis, kur vari 45 min. laikā mainīt transportus, braukt šurpu turpu un sazin vēl ko ar to pašu 1 reģistrāciju. Turcijā pat ar kuģīti pa Egejas jūras līcīti braukt varēja :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?