imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2009-10-13 15:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Joe Dassin - Ça va pas changer le monde
Entry tags:brux

krikumi
1)aizbrauciens bija, protams suurs, beigaas abiem likaas, ka km lidz LV velkas taa itkaa mees kaajaam ietu (braucam gandriz vislaik uz 120 videji, pluusmai pretoties nedrikst ka smejies:D,bez apstajas ilgakas par 15min)
Un party vispar panesaas garaam tik zibeniigi, un nejau ta ka ar reibumu, bet ar to ka kamer ar visiem parunajies, bildes paradi, jau 4 un 7os jaceljas uz lidostu. Stenderii pa 4ziepeem un shkjidrajaam 16latus atstaaju, pabiezas jau ziepiites, bet cenas ar uzbuuveejushi, bet lai - malachi tomer:)!
Nu ja, majas uzvarijam vistas darzenju zupu un nolikamies uz 15 stundaam sliipi!
2)vakar nopirkam kompiiti, vestuli no belgacom es gaidu apmeeram kaa zvanu no bruutgaana, vislaik izdomajot iemeslus noiet gar pastkasti, ka neka jau gandris 2ned,kopsh pieteicos, mobistars pec paris dienam atsutija, jopcik!
Un vecais negrib darboties, t.i. Sledzas ieksha; bet ne monis ne klava nereagjee - any ideas;? Jaa, viss ieslegts un piesleegts! Mosh vienkarshi veuma marasms...
3)ka to vistu iisti karamelizee, dereetu to izdariit shovakar? izskatas, ka jaaizraksta antuanetei, man interesee veel dazhi tavi kulinaarie hiiti! :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2009-10-13 16:41 (saite)
Kādu vistu? Jautā tagad tūlīt, kamēr esmu darbā - pēc tam kādu laiciņu nebūšu pie neta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2009-10-13 16:49 (saite)
skatiit @ s'il vous plait :)!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]udensroze
2009-10-13 16:44 (saite)
stenders tomeer ir saushmoniiga kimija :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2009-10-13 17:00 (saite)
droshvien, man liekas, ka uz ekocert diez vai shie baigi ir gaajushi. Es tapec tas bumbas ipashi neperku , tikai ziepes rokam, jo bumbas gan poras man liekas aizsprosto(uz bumbas raksta, ka nevajagot slaucities, bet man vienmer ka minimums noskaloties gribas pec taam) gan kanalizaciju, svesha zeme negribas risket tomer!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guru
2009-10-13 22:46 (saite)
iedomājies, vajag arī sagadīties, ka jūs esat Latvijā, bet es tieši esmu izbraukusi.
neliksi kādas bildes traukiem.lv vai šeit? man gribas vizualizēt, kā jūs dzīvojiet un izskatieties, savādāk es ar savu izdomu aizšaušu vēl garām :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2009-10-15 00:27 (saite)
par visu, kas saistits ar sakariu inet lietoshanu runasim pec sviniigaas glaazhu pacelshanas momentaa, kad mums buus internets piesleegts, shobriid, ja atljausiet salidzinat, es luuru uz jums pa atsleegas caurumu un ar slotaskaatu meegjinu stumdiit pa durvjapakshu kaadas nebuut lietinjas :))
Viss bus lab, ar izteeli - nu iedomajies dzivokli, kas ir superigs bet nav sterils savaa paarmodernismaa un tad taas ieprieksh staastiitaas detaljas - un buus labi. Bildes buus, draugos - diezvai, tur bus ari tikai epizodiskas kaazu bildes, bet noteikti sheit buus kaads links ar visaam bildeem, taa ka par to neraizeejies ;)! Kaa seminaars?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?