Eva ([info]milk) rakstīja,
@ 2010-11-04 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man īstenībā ir tik ļoti, ļoti žēl vecus cilvēkus, kam nav neviena, kas palīdzētu vai ar ko varētu parunāties. Ņemot vērā, ka strādāju vietā, kur man brīvi var piekļūt dažādi cilvēki, visai bieži sastopos ar to, ka kādam vajag palīdzēt vai parunāties. Ļoti bieži nāk veci cilvēki, kas nemāk ievadīt telefonā atjaunošanas kodus, vai uzrakstīt īsziņas vai vēl visvisādas lietas. Tad nāk cilvēki parunāties. Un tad ir viens onkulis, kas reizēm piedzeras un nāk pie manis raudāt. Es viņam reizēm uzlieku roku uz rokas un saku, ka viss būs ok. Nesen viņš raudāja un prasīja, lai nosvinu ar viņu Jauno gadu, jo viņš savādāk būs pavisam viens.

Un es ceru, ka visi tie kretīni - bērni, kas aizbraukuši uz Angliju sēnes lasīt vai vienkārši nolēmuši piemirst, ka viņiem ir vecāki, tad, kad viņi būs veci un nevarīgi piedzīvos tieši to pašu.


HAU.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]siks
2010-11-04 15:37 (saite)
Izklausās kā manas vecumdienas :D
Tāpē esmu nolēmis līdz tādam vecumam nenodzīvot ...
Life fast n die young ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]kaukau
2010-11-04 15:40 (saite)
ir vieni, kuri aizbrauc un lasa sēnes, lai palīdzētu. otri, kuri aizbrauc un aizmirst, atstājot SAVUS bērnus SAVIEM vecākiem uz kakla, un neliekas ne zinis par visiem. tādus gan vajadzētu atšaut uz vietas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]milk
2010-11-04 15:41 (saite)
Nu jā, jā, ir jau tādi, kas palīdz, bet, ko dod nauda, ja mamma un tētis 80 gadu vecumā staigā apkārt, jo nav, ar ko parunāties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

(Nodzēsts puksts)

[info]milk
2010-11-04 16:01 (saite)
Vienīgais attaisnojums, lai bērns aizmirstu savus vecākus imho, ir tikai un vienīgi, ja vecāki bērnu ir nenormāli dauzījuši (nu tēvs gan bērnus, gan māti), vai seksuāla rakstura aizskaršana. Viss pārējies - mamma/tētis dusmīgi bija par to un šito, neļāva precēt to un šito, nekad ar mani normāli neizrunājās ir sūds. Cilvēkam, ja vien viņa vecāki nav pilnīgi nenormāli (skat. pirmos divus piemērus) ir pienākums rūpēties par saviem vecākiem, tieši tāpat kā viņi, cik nu labi katram sanāca, rūpējās bērnībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milk
2010-11-04 16:02 (saite)
Un ja man onkulis raudot saka, ka Jaunajā gadās būs viens pats, jo bērni Anglijā, esot aicinājuši ciemos, bet viņam taču nav ne nauda, ne veselība, lai aizlidotu, tad man neatliek nekas cits, kā teikt, ka tā bērni ir stulbas cūkas un ir pelnījuši vientuļas vecumdienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]milk
2010-11-04 16:21 (saite)
Labi. Man žēl, ka tev ir sačakarēta bērnība. Bet piedot arī ir jāmāk, jū nou.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]milk
2010-11-04 16:32 (saite)
Jā, es sapratu, tavs gadījums jau ir sāvādāks. Nu, ar to visu vardarbību un tā. Es te tieši par to onkuli sacepos, kam bērni Anglijā, ciemos aicina, šim naudas nav, tādēļ visu laiku staigā, dzer un raud par dēlu, kas bijis labs un miris 1990. gadā. Kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]courty
2010-11-04 16:21 (saite)
aicina ciemos, ha! Tad lai nopērk to biļeti un uzdāvina onkulim Ziemassvētkos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]redrum
2010-11-04 16:16 (saite)
ha :) un tad kad tie bērni būs veci un vieni, tad', fak, kādam būs jābūt tavā vietā.

un bļe, tiem vientuļniekiem jāiemāca internets. gan jau sačatos ar kādu vai vismaz kādu mmorpg uzraus, ģildē iekļausies. Tiem, kuriem nav draugu un ir reālas problēmas dabūt RL jaunus un slinkums tās problēmas ārstēt, jāveido virtuāli draugi. ibio.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]milk
2010-11-04 16:17 (saite)
skat. iepriekšējo postu par onkuli :D

Tu saki, ka man katram raudātajam ir jāsniedz apmācība, kā lietot internetu un jāiesaka klab.lv, kur varēs dalīties savos sasāpējušajos viedokļos, cik uziet? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-02-10 16:55 (saite)
Nejauši uzgāju un lasīju. Man ļoti patīk Tavi ieraksti, bet šim nu gan nepiekrītu. "Kretīniem bērniem" bieži vien aizbraukšanas iemesls ir tāds, ka viņiem pašiem jau ir sava ģimene jāuztur, nevis jāpaliek dzīvot blakus saviem vecākiem, mērdējot badā savus bērnus tikai tāpēc, lai vecajiem "būtu ar ko parunāties". Un nav vis labi, ja tavi vieīgie darugi ir tavi bērni. Putnēni pamet ligzdas. Un paši vecāki, kad bija jauni, lielākoties arī nedzīvoja un negribēja dzīvot kopā, piemēram, ar savu sievas/vīra māti, bet gribēja sev normālu ģimenes dzīvi. Tas, protams, nenozīmē, ka vecākus vajag aizmirst un ka nevajag viņiem materiāli palīdzēt, ja vien iespējams. Protams, vajag. Bet pakārtot visu savu dzīvi tikai tam, lai vecākus varētu kaut kā izklaidēt... Nē.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?