01 June 2022 @ 09:32 am
 
Saaku lasiit Continuum Concept, un visaa nopietniibaa apsveru, ka muusdienaas saatans, it iipashi Moloxs ir uzkundzeejies daudz vairaak, kaa pat vispaar var izteeloties. Varbuut pat antikrists jau ir te.

Es iedomaajos visas taas jaunaas maaminjas, kas izmisiigi meegjina atgruust un sodiit savus ziidainjus, tikai taapeec, ka NHS un graamatas taa iesaka, jo vinjas grib visu dariit 'pareizi'.

Es pat briinos, ka man veel ir palikushas kaadas instinkta druskas, ka es veel mazlietinj tomeer skrienu ar vilkiem, kas neljaava galiigi traumeet S ar modernajaam, mazulju audzinaashanas metodeem.

Es nopietni apsveru, ka shiis metodes ir globaala konspiraacija, lai izaudzinaatu nelaimiigus, gariigi neveseliigus cilveekus, kas peec tam buutu viegli manipuleejami.

*alex jones screams in horror*
 
 
( Post a new comment )
Red or Dead[info]sarkans0987 on June 1st, 2022 - 11:53 am
Man ir pilnīgi pretēja pieredze. Bet nu manējie dzima 6 un 4 gadus atpakaļ.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 1st, 2022 - 12:18 pm
Protams, nav tikai sliktaa, bet ir daaaudz sliktu padomu, un vismaz UK vairums mammu tajos padomos klausaas un tad depresojas pashas.
(Reply) (Parent) (Link)
Dzintra čoms[info]mranarhs on June 1st, 2022 - 11:56 am
Vai tur ir kaut kas par alu?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 1st, 2022 - 12:17 pm
Sorry, nope.
(Reply) (Parent) (Link)
zivs[info]zivs on June 1st, 2022 - 12:04 pm
"meegjina atgruust un sodiit savus ziidainjus, tikai taapeec, ka NHS un graamatas taa iesaka"
šim grūti noticēt. ja tā ir, no comment.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 1st, 2022 - 12:17 pm
Piemeeram, neguleet ar beernu kopaa, 'sleep training' taa it kaa beerns buutu kkaads suns, barot ar formulu, tureet aukstaa istabaa, etc. etc. Lietas kas iet preteeji instinktam un common sense.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zivs[info]zivs on June 1st, 2022 - 12:32 pm
pieredzēju, ka UK ir savas dīvainības, 1997, bet šis iet vienā solī, un vēl murgaināk par (piedod) Orvelu.
(Reply) (Parent) (Link)
putns[info]dumshputns on June 1st, 2022 - 01:00 pm
Nevajag mālēt pasauli melnu, kā vienmēr un visur, ir vairākas pieejas, kas eksistē vienlaicīgi un cilvēki pēc pašu pieredzes un traumām izvēlas, kas sirdij tuvāks. Es, protams, gan nēsāju savu mazuli slingā, gan gulējām kopā, taču arī ar to vienā brīdī saproti, ka ir jāmenedžē sava enerģija vienkārši, lai būt labāks vecāks. Un tur sleep training (vai manā gadījumā vienkārši atļaut piecas minūtes paraudāt) noder. Tu ļoti jau nu krasi un sāpīgi šo ar orvelu salīdzināji. Kà ar to, ka mūsu mammām dzemdējot, viņām lika to darīt uz muguras guļot, kas nav dabiska poza, un neļāva partneriem būt ar viņām? Tas tak ir daudz maz mainījies, tāpat kā citas lietas, kā babybjorn šaurie sēžamslingi, kas deformē bērna iegurni, tagad ir nomainīti uz platajiem. Mēs saprotams lietas un mainam uz labākām, ja nemaina vai tīšām dara pāri, tā ir vai nu trauma, vai arī pataloģiska smadzeņu un nervu sistēmas uzbūve, psihopātija vai citi tumšie raksturi. Un jā, viņi eksistē, bet dēļ tā nevajag visus melnus mālēt. Starp citu, neviens un nekad man nelika neko ar bērnu darīt, es visu pati uzzināju un izzināju vai uzprasīju. Arī vakcinēšanos var novilcināt, tak saki, ka būs, neatsakies, bet drusku vēlāk.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 1st, 2022 - 01:24 pm
Of course, es jau tikai te pukstu, jo shokeejos un dusmojos, par visaadaam Gina Fords un etc. Protams, ka pats visu var noskaidrot. Un gan jau ka visi cilveeku clumsy panjeemieni ir out of silliness not malice, bet there is a lot of malice when it comes to babies out there. Vismaz manaa skatiijumaa, vai driizaak selfishness.
Un jaa, ja es buutu aatraak to graamatu izlasiijusi (S ir 8 meenesiishi) tad buutu vairaak vinju neesaajusi un chubinaajusi.. Toreiz likaas ka taa jau par daudz, bet nevar buut par daudz!
Plus jaa, visu paarsvaraa vienmeer var veerst par labu, kaa pati autore saka, it is human spirit.
(Reply) (Parent) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on June 1st, 2022 - 06:30 pm
Veselo saprātu neatceļ neviena bērnu audzināšanas mode
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 1st, 2022 - 07:21 pm
Muusdienaas veselais sapraats ir ljoti reta un izskausta paraadiiba.
(Reply) (Parent) (Link)
P.S.[info]lietuveens on June 1st, 2022 - 10:39 pm
Vēl daudz par agru spriest, cik un kā bēbis traumēts ar audzināšanas metodēm.
(Reply) (Link)