12 January 2022 @ 05:53 pm
 
Ja kaut reizi dzīvē nebūtu jāknapinās, un jāskatās tie paši pieci dzīvokļu sludinājumi, katru dienu, kuru lētuma estētika paužas pelējuma ieskicētās vannasistabas flīzēs. Es gribu dzīvot riktīgā kundziņu dzīvoklī, kas ir £1700 vai pat £1750 mēnesī, ar tīrām flīzītēm un lieliem logiem, un nejusties tā ka es būtu kaut kāda psiha uz tādu īri parakstoties, recklessly aizmirstot, ka council tax ir £150 mēnesī un tad vēl elektrība un gāze un internets, kopā salasās kādi £300 pa virsu, bļe.

I should just face it, ar savu employment ambīciju / spēju līmeni man nevajadzētu dzīvot Londonā, jo es neesmu nekāds City bankas švītiņš, un neesmu arī nekāds I just need bed and sink patvēruma meklētājs.

Es man šķiet esmu kaut kādā denial, jo nezinu, kas notiks, kad man izbeigsies rēnie maternity maksājumi pēc pāris mēnešiem. Un es nevaru aptvert, ka varētu tā vienkārši atgriezties darbā un pamest mazo draudziņu ar kaut kādiem svešiniekiem. Es nespēju atzīt faktu, ka esmu diezgan nabadzīga un nevaru atļauties dzīvot un audzināt bērnus, kā vēlos, bet man ir jāknapinās un jakompromizējas, lai tikai būu jumts virs galvas. This sux, and it's my fault, and it has amplified my self loathing substantially.
 
 
( Post a new comment )
Heda[info]heda on January 12th, 2022 - 09:30 pm
Nebiju pamanījusi tava mazā draudziņa ierašanos. Ļoti apsveicu un priecājos! :)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 14th, 2022 - 06:32 pm
:)
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger[info]217 on January 12th, 2022 - 11:09 pm
klau. es zinu, ka tas nav ideāls variants, ja gribas Londonas dzīvi, bet kā ir ar pārcelšanos citur? piemēram, Horsham-London annual train pass ir £4408 gadā jeb £367 mēnesī, varbūt ja mēnesim pērk tikai, tad dārgāk. 1h4min līdz Viktorijai. divistabu dzīvokļiem īre labā stāvoklī sākas no £1025, vienistabu ir arī pa £700-800. piemēram pirmais 2bed, 10min gājienā no stacijas un pilsētas centra :
https://www.rightmove.co.uk/properties/118528379

te ir zaļš un ļoti droši, labas skolas un bērnudārzi, bebim nebūs sabojātas plaušas ar Londonas gaisu un nebūs jābaidās tīņu gados par stabbings. pieaugušajiem ir nedaudz garlaicīgi te(ir tāds village life), bet sīčiem līdz kādiem 12-13 ideāli - peldbaseins, visādi klubi, soft play, līdz jūrai/pludmalei 30min ar vilcienu, daba apkārt, smuks parks, spēļu laukumi, normāls pilsētas centrs. ja mūs nevilktu pie jūras, mēs noteikti šeit būtu palikuši.

un kā ilglaicīgs variants, lai nav jākomjūto, var meklēt darbu te, ir diezgan daudz. arī tuvumā ir Getvika un Crawley, tur gan jau arī daudz darbu (es gan Crawley neieteiktu).



(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 14th, 2022 - 06:36 pm
Diezgan ph par Londonas dzīvi, drīzāk bailes no kaut kā jauna sākšanas. Jo Londonā abiem darbs garantēts, es savā esmu bijusi 8 gadus, R arī labi iekārtojies. So visu pamest un pārvākties kaut kur ārpus būtu traki.. Plus pat kaut kāda Horsham vai Epsoma no R darba ir vismaz pusotru stundu prom, tā ka es un S viņu nemaz neredzētu.

Kaut kas jau būs jāizštuko.. visticamāk man vienkārši būs jāpieņem, ka esmu working mom, nevis kaut kāda buržuju posh housewife. :) Plus varbūt sīkumiņam tieši būs labāk socializēties, nevis visu jaunību notupēt ar garlaicīgo mani mājās.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on January 15th, 2022 - 01:16 pm
njā, tad atliek vien tajā pašā Londonā, varbūt kādā citā rajonā lētākas cenas? es gan to galu nepārzinu, esmu bijusi tikai Crouch End, Finsbury park un Islingtonā/Dalstonā (un Enfield, bet tur bija traumējoši :D), bet nezinu, moš kkādā Wembley, ja tuvumā tube stacijai, varbūt tur var arī kko tuvāk 1k nekā 2k? visi pārējie rajoni turziemeļos šķiet krimināli :D dienvidlondona daudz foršāka :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 15th, 2022 - 02:52 pm
Mees tagad skatamies ap Muswell Hill, vai Leytonstone, Epping Forest, heck event owards Essex lol.

Ja R nebuutu darbs ziemeljos, tad jau vareetu teemeet us Dienvidlondonu, es pati miiljajaa Balham nodziivoju 5 gadus.

Bet jaa, I cannot wait to leave big smoke.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on January 15th, 2022 - 03:06 pm
īstenībā, es laikam pat vienreiz biju ar vienu družku staigāt pa Epping forest, laikam atpakaļ no Chigwell braucām, vai arī turpceļā līdz turienei, vai varbūt tas bija kkur pie Waltham Abbey, nu galīgi neatceros, tik vien ka diezgan zaļš tai rajonā, tur varētu būt sakarīgi :) Alexandra park pie Muswell arī ir foršs, par Leytonstone gan vienīgais, kas dzirdēts, ka tur daudz leišu… varbūt rupjmaizi varēs dabūt :D galvenais jau laikam, lai īri var nomaksāt un lai bērnudārzi un skolas labas apkārt, jo kad sāks iet bd, tad nākamā iespēja pārcelties kkur citur, ir pirms Reception year, un tad pirms Year 7, citādi sanāk jaukt izveidojušās draudzības…
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 15th, 2022 - 08:48 pm
Jaa.. it is all up in the air still, kur dziivosim atkariigs no taa, kuri ads atsauksies uz muusu enquiries!

Es pat nezinu, kaa mekleet labas skolas/nurseries, vienkaarshi ceru/paljaujos, ka ja nav galiigi chuhnjiigs rajons, tad kaut kam decent tur ir jaabuut. Bet domaaju, pirms saaksim skolu gan jau ka veel kaut kur paarvaaksimies, ceram prom no Londonas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on January 15th, 2022 - 09:07 pm
dīvainā kārtā, līdz šim vienmēr ir sanācis tā, ka vecāku reviews korelē ar ofsted rezultātiem (https://reports.ofsted.gov.uk/) nu tobiš, es parasti pievienojos kkādu rajonu vecāku grupām un tur bieži uzpeld jautājumi par skolām, un ja ir kkādas nelabas atsauksmes, tad diezgan bieži arī ofsted ratings nav labs. es nezinu vai tas ir pašpiepildošs paredzējums vai vnk sakritības, bet jā, es droši vien pieteiktu sīci tikai ja skolai/bd ir good vai outstanding novērtējums.

bet visvairāk noder vnk atsauksmes kkādās fb vecāku grupās, tur pastāstīs, kāda attieksme pret bullijošanu, utt.
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger[info]217 on January 12th, 2022 - 11:13 pm
un bērnudārzs būs lētāks kā Londonā…
(Reply) (Link)
J. S. Badger[info]217 on January 12th, 2022 - 11:39 pm
tad vnk sākumā viens var komjūtot uz Londonu, līdz atrodas normāls darbs tuvumā, otrs strādāt varbūt sestdienās vai svētdienās, vai vakaros un nebūtu jāatstāj mazais pat sākumā bērnudārzā, līdz būtu sajūta, ka gribas viņu dot svešiem
(Reply) (Link)
vinsents[info]vinsents on January 13th, 2022 - 10:49 am
Kas vainas esošajam dzīvoklim ar Čipotli?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 14th, 2022 - 06:37 pm
Viņu noīrējām, kad abi labi pelnījām, pirms pandēmijas, krutā rajonā, bet tagad pēc pandēmijas ar ekstra cilvēciņu un dwindling maternity payments it is no longer viable. :(
(Reply) (Parent) (Link)
snauts[info]snauts on January 14th, 2022 - 09:23 am
Pievienojos [info]heda. Oho un apsveicu!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 14th, 2022 - 06:37 pm
Paldies.
(Reply) (Parent) (Link)