28 September 2020 @ 05:44 pm
 
Shodien apaatiski kaartoju maaju. Peec tam, vakaraa ap pieciem izgaaju aaraa uz veikalu, ar to sajuutu it kaa seja sen nebuutu atraadiita gaisam.. acis miglainas, it kaa aizraudaatas, bet bez asaraam. Lai arii tagad maaja ir skaista un pat perfekta, es veelaizvien juutos ljoti melanholiski. Varbuut taa ir rona.

Mani ljoti nomaac pasaule pashlaik. Lai arii es esmu pirmaa, kas apzinaasies un sludinaas, ka garam jaabuut stipram arii shaadaa aukstajaa karaa harrypotterstyle, es tomeer nevaru. Es juutos tik trausla visa priekshaa. Lai arii nekaads ljaunums veel nav istabaa, un sveciites gaisminja mirdzinaas, lai arii rudentinjsh maigi klaaj koku galotniites, lai arii miilestiiba katru mirkli silti virmo un iepluust.

Es domaaju, ka varbuut ieshu pastaigaaties uz Hampstedu, jo senaak tas vienmeer paliidzeeja. Es taa domaaju no riita 8.00, peec tam ap 11.00, kameer sauliite veel shuupojas zarinjos, tad 1.00 un domaaju liidz pat 5.00, ka ieshu aaraa. Jo kad es staigaaju pa savu mieriigo maaju, vanna izskataas tik skumji, liegi smarzho peec mitruma, virtuve ir tumsha un seeriiga, un mani istabas augi ir beediigi, ieslodziiti gadiem. Bet es neizgaaju aaraa. Tajaa vietaa es gribeeju viinu, aizdedzinaaju sveciiti un uzliku saldseeriigu folku, apsedzos ar sedzinju un atveeru logu, lai aars naak pie manis un glaasta man vaidzinjus un zhaavee actinjas.

Kad mees sheit ievaacaamies Juulija saakumaa, mums bija krievu meitene un zeens kaiminji. Bet, iznjemot kautrus 'chau', mees ar vinjiem taa arii nekad nesadraudzeejaamies.. vinji abi vienmeer aaraa uz patio vingroja, meitene audzeeja tomaatus un rozmariinu, straadaaja uz laptopa, dazhreiz ar citiem krievu draugiem cepa baarbekjuu un vakaros veda savus ritenjus aaraa braukaat. Vinji izlikaas mums ljoti liidziigs paariitis, bet mees no vinjiem laikam kautreejaamies. Tagad vinji ir pazudushi jau gandriiz divas nedeeljas, vai vairaak. Visi vinju augi un patio objekti veelaizvien tur ir, iznjemot ritenjus. Mees esam redzejeushi tur ik pa laikam staigaajot sveshu zeenu, kas tikai atnaak un aiziet. Man vinju tagad pietruukst, taada sajuuta, ka vinji muus ir pametushi, un nevar zinaat, kas tagad buus.

Es veelaizvien ik pa laikam praataa un juutaas slikti izturos pret R. Lai arii es vinju miilu un esmu ganriiz 99% drosha, ka vinjsh miil mani, es dazhreiz vinjam neticu, un pati sev nepatiiku, un praataa vinjam paarmetu, ka vinjsh prieksh manis nedara daudzas lietas, ko man vajag. Un es veelaizvien nezinu, vai tas ir taapeec, ka es esmu intfantiila un savtiiga, vai arii redzu skaidri. Es meegjinu sevi apvaldiit, prototies, ka esmu savtiiga, bet tad es sev nepatiiku veel vairaak.

Es gribu pret vinju buut patiesa, bet ne negodiiga, kameer vinjam varbuut par to visu kopaa ir vienalga, bet es ceru ka nee, un tas man moka praatu un rada kaitiigas emocijas, bet it's human condition baby.
 
 
simfonija: Gabrielle Alpin - Losing Me
 
 
( Post a new comment )
adele_varbut[info]adele_varbut on September 28th, 2020 - 08:36 pm
Izklausās feini, ka tu mīli un arī ir pārliecība, ka viņš mīl! Vai šī atziņa nedod drosmi sākt runāt par lietām, ko tev vajag, un neliek domāt, ka viņš varētu gribēt to zināt?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 28th, 2020 - 08:56 pm
Varbuut es paarveerteeju to procentuaalo paarlieciibu + es negribu uzkundzeeties, un klusinja cieshana vienatnee shkjiet irefutable way of being :/
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger[info]217 on September 28th, 2020 - 09:33 pm
it's all fair as long as Tu esi viņam pateikusi vārdos uz āru izteiktos (ne tikai sava prātā) tās lietas, ko Tev vajag... pat ja viņas šķiet ļoti acīmredzamas un pašsaprotamas, tad varpamatoti pūsties, ka viņš kko nedara
...jo vīriešiem nepiemīt spēja lasīt domas...
(Reply) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on September 28th, 2020 - 09:42 pm
This, so much! Check yourself before you wreck yourself! :D
Dažiem vīriešiem arī pa punktiem jāpasaka. Un vairākkārt. Tā tas vienkārši ir. Un ar dažiem pilnīgi nekādu mājienu, tikai taisnā tekstā. Gribas, protams, lai kā tādai Dainuvītei visas vēlmes nolasa no tīksmīgi kaistošām acīm, kurās varētu noslīkt or whatever, bet tas tā nestrādā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on September 28th, 2020 - 10:28 pm
vai ne, man pirmajos divos gados ar manējo tā bija, ka es no sirds aizvainojos un sapūtos par kkādām lietām, kas šķita pašsaprotamas, bet pēc tam man lēnām daleca, ka, eu, bet viņš patiešām to pat nav iedomājies vai viņam tobrīd pilnīgi cits kkas prātā, pat tādas lietas, kas man šķita nereāli, nereāli pašsaprotamas. tagad es pirms pūšos, kārtīgi apdomāju a) vai es viņam esmu to teikusi, b) vai vispār to ir vērts no viņa sagaidīt (jo nu viens cilvēks nevar 100% izpildīt visas lomas attiecībās) un tad lielākā daļa sarūgšanas iemeslu atkrīt, bet ja neatkrīt tad gan es pūšos :D
(Reply) (Parent) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on September 30th, 2020 - 10:20 am
+10000
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on October 1st, 2020 - 08:07 pm
Jaa, bet mani kaa lietuveens moka doma, ka ja mees buutu saderiigs paaris, tad mees gribeetu vienas un taas pashas lietas, nevienam nekas nebuutu jaamin, bet tikai jaadara. Un ja reiz es gribu kaut ko, kas vinjam nav ienaacis praataa, tad mees neesam uz viena viljnja and what's the point..

Bet taada ideaalistiska domaashana jau it esiibas laasts visaas sfeeraas, taapeec es to konstanti meegjinu savaldiit.
(Reply) (Parent) (Link)