23 November 2019 @ 08:50 am
 
Shodien atgriezhas R stulbais draugs / eks biznesa partneris no Austraalijas. Vinjsh tur aizpizgjiijaas maijaa, pametot R ljoti vaariigaa briidii, kas rezulteejaas ar graduaalu R nolaishanos psihes pazemee, kur vinjsh vairs nesaprata, ko iesaakt ar biznesu, dziives vietu, dziivi, varbuut pat esiibu. Tas, protams, katram cilveekam ir sveetiigi, jo pieprasa aktiivu leemumu - ok, shis ir huinja, taapeec es tagad dariishu taa un fuck it.

Bet manii veel aizvien ir siivums pret debiilo M. *Greta Thunberg indignation face* Vinja deelj, visu juuliju, augustu un labu dalju septembra R pavadiijaa ne ar vienu nerunaajot, vaaljaajoties apaatijaa un kaa blakusefektu manii izraisot introvertu neirozhu spazmas. Lai arii R domaa, ka vinjsh ir vinja labaakais draugs, manupraat, viirieshi neko nerubii par attieciibaam, un nezina kaa lietas straadaa. Labaakais draugs tevi nepamestu visdebiilaakajaa dziives posmaa, kur tu visu esi pazudeejis jau taa un palicis viens.

Tagad vinjsh brauc atpakalj un R ir prieciigs, kaa mazinjsh kuceentinjsh, un laikam iedomaajas, ka vinji tagad baigi tusees kaa badiji baarbekjuujot un ljurbaajoties. Bet vinjsh nav nekaads draugs, jo vinjsh ir lox, kas domaa tikai par sevi. Es saprotu, ka muzhikam vajag bro, bet man kremt, ka M ir tik debiils un nenoveertee cik labsirdiigs un lojaals ir R.

Respektiivi, man ir bail, kad muusu turpmaakajaas interakcijaas ar M man paspruks saaja grimase vai ledusauksta acs. Kaa es varu cieniit un piedraugot tik ljenganu, vaaju viirieti bez integritaates un minimaalas sapratnes par civleekdraudziibas sveetumu?

Tajaa pashaa laikaa, shis ir tas, ko es R tik ljoti apbriinoju.. vinjsh nav grudzhiiga, saskaabeejusi piepe. Vinjsh ir muuzham labsirdiigs un piedodoshs, un maigs un draudziigs un laipns un pretimnaakoshs. Tik daudzas reizes, es kaut ko savu negatiivo emociju eksaltaacijaas esmu vinjam greeciigi ljechiijusi, lai vinju iezheelinaatu un lauztu. Bet vinjsh man vienmeer atbild ar savaam maigajaam actinjaam un atveerto seju, un labajiem vaardiem par iespeejaam un risinaajumiem. Taa vinjsh pieiet katram cilveekam.

I guess I will need to consult Jesus about this again, and trust in his instruction. Bet man nepatiik tas mudaks M, nepatiik one bit.
 
 
( Post a new comment )
snauts[info]snauts on November 23rd, 2019 - 11:15 am
Labi, ka tev šādā situācijā nerodas perversas simpātijas pret M un riebums pret R.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 23rd, 2019 - 11:18 am
Dafuq
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger[info]217 on November 23rd, 2019 - 11:24 am
vidējā angļu sieviete savam angļu draugam vnk pateiktu, lai viņš aizmirst to draugu un aizliegtu ar viņu satikties :D

njā, manējam R. ir viens no labākajiem draugiem, kas it kā bija baigi foršs un palīdzeja vienmēr mums, mums pat bija doma četratā taisīt biznesu ar laiku nākotnē, utt., bet tad bija pāris starpgadījumi, kad viņš netemā netaisnīgi sacepās par sūda sīkumiem tas draugs, kas manī atstāja tādu grēmu nospiedumu, un tad lēnām atklājās, ka ne tikai viņš balsoja par breksi, bet joprojam un aizvien vairāk viņu ardently aizstāv un postē vile stuff un ir ignorant thick idiot, karoče man galīgi izbesīja :D

ar to visu gribēju teikt, ka man nav padoma, but I feel ya
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 23rd, 2019 - 12:40 pm
Un tavs R ar vinju veel draudzeejas?

Jaa, some people are just bad news and not a good influence, and of course it is tricky to manage that sort of relationship.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on November 23rd, 2019 - 02:44 pm
R. ir palicis pret viņu vēsāks, bet vēl draudzējas, jā, rīt šie ar sievu un sīko nāks pie mums ciemos :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 23rd, 2019 - 03:19 pm
Eh, katraa cilveekaa jau arii ir kas labs un simpaatisks. Jaafokuseejas uz to.
(Reply) (Parent) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on November 24th, 2019 - 09:53 pm
Nezinu situāciju detaļās, bet no tā, ko raksti, tavs sīvums liekas visai saprotams. Tas ir traki, ja liekas, ka tuvam cilvēkam ir nodarīts pāri, bet viņš pats to nesaprot, un tad arī pašam grūti saprast, kā reaģēt - no vienas puses, gribas aizstāvēt tuvo cilvēku, bet, no otras puses, par to runājot, tu vari sajusties kā nesaticību veicinošs ļaundaris, un ir bailes, ka ar saviem iebildumiem var sāpināt vai atsvešināt tuvo cilvēku.

Viens variants, kā reaģēt, ja jums kopā ir jātusē, varētu būt pie labas izdevības it kā garāmejot pieminēt M par R slikto periodu un paskatīties, kā viņš reaģēs. Tas varētu visai labi liecināt par viņa attieksmi pret R un to, ko viņam nozīmē šī draudzība, un, kas zina, varbūt arī mudināt R par to aizdomāties. Tajā pašā laikā jārēķinās, ka, atkarībā no tā, kas M ir par fruktu, viņam, ja pats labi zina, ko darījis, varētu rasties zobs uz tevi, no kā jāuzmanās, ja R vēl aizvien uzskata M par savu draugu un kaut kādā mērā atrodas viņa ietekmē.

Jā, piņķerīga situācija, un var būt grūti saprast, kā būtu svētīgāk reaģēt. Man liekas, ka ir labi redzēt un atpazīt, ka tas, kas notiek, nav pareizi. Lai gan piedošana kaut kādā nozīmē ir mērķis, tas nenozīmē, ka nepareizības nevajadzētu pamanīt, galu galā kristieši ir aicināti būt ne tikai bez viltus kā baloži, bet arī gudri kā čūskas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 27th, 2019 - 07:16 pm
Lielsiks padoms, tu esi tik insightful.

Es taa arii dariishu, visas shiis situaacijas ir paarbaude kristiigumam.
(Reply) (Parent) (Link)
Skabičevskis: cigār[info]begemots on November 25th, 2019 - 12:09 am
Te daudz kas nenolasās, jo nav līdz galam skaidrs, vai M pameta R kopā ar viņu kopīgo biznesu, vai kopīgais bizness ir bijis agrāk. Ja pameta kopīgo biznesu, tas, protams, neganti. Ja vnk aizbrauca, tad draudzība te tikai ļoti nosacīti pričom. Draudzība neparedz, ka kāds nebrauc savās darīšanās tikai tāpēc, ka draugam būtu foršāk, ja viņam turētu rociņu -- I mean, we are talking generic business trouble here as far as I understand, not "hospitalized, not sure if he's going to make it".
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 26th, 2019 - 10:32 pm
Bija kopiigs bizness un aizbrauca bez briidinaajuma (short notice). Protams, ka var aiziet no biznesa, tas ir normaali un moraali, bet vinjsh ljoti flaky veidaa bez briidinaajuma, bez getting things in line aizbrauca uz Austraaliju ar savu gf.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on November 27th, 2019 - 12:08 pm
:-/
(Reply) (Parent) (Link)