meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2020-04-14 15:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Edgars Kramiņš <---@gmail.com>
14:59 (10 minutes ago)

to edgars, bcc: ---


Labdien!
Vēlējos informēt Jūs, ka jau vairāk nekā pusgadu esmu izslēgts no jebkādas mediju aprites un netieku aicināts uz diskusijām par notiekošo valstī, neskatoties uz to, ka esmu politiski aktīvs. Tas visnotaļ ir saistīts ar to, ka es regulāri paužu valdību diskreditējošu viedokli – respektīvi norādu uz tās pieļautajām kļūdām. Tā visa rezultātā valdība ir iedarbinājusi savus mehānismus, lai televīzija, prese un radio mani iekļautu melnajā sarakstā. Vai arī, lai masu mediji mani mērķtiecīgi pataisītu par galma muļķi, apgalvojot, ka es aicinu cilvēkus neievērot karantīnu un tamlīdzīgi.
Tas viss būtu nieks, taču valdošā vara ir spērusi nākamo nekrietno soli – esmu inficēts ar "Covid-19" (10.04. tika veiktas analīzes). Man ir vairāki pierādījumi tam, ka tieši vara ir bijusi ieinteresēta mani inficēt ar "Covid-19", jo aizdomīgā kārtā tiek apklusināti tie, kuri informē sabiedrību par patiesajiem pandēmijas mērķiem, kas ir globāla vispasaules sabiedrības čipošana ar vakcinās palīdzību, kas tiks palaista 2020.gada beigās vai nākamā gada pašā sākumā.
Veiksmīgā kārtā esmu pie pilna saprāta un veselības. Pagaidām ir tikai viegla temperatūra un saaukstēšanās pazīmes.
Pilns komentārs no manis gaidāms tuvāko dienu laikā Facebook tiešraidē, jo Jūs mediji esat mani "izslēguši". Ceru, ka sabiedrība uzklausīs manu viedokli un pieprasīs atbildes Kariņa valdībai.

Patiesā cieņā,
Edgars Kramiņš


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2020-04-14 16:58 (saite)
Nabaga edgars_666

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?