meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2019-01-03 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Protams, saprotu, ka visa jezga sākās, lai preventīvi atsistu Pīlēna pieaicināšanu premjerēt, bet šeit vairs nav svarīgi apstākļi – pats stāsts ir vienkārši PIZĢEC! Zem visiem šiem slaidiem ir Nacionālā attīstības plāna un ES kohēzijas fondu ūdenszīmes! Kas tā ir par realitāti, kurā mēs dzīvojam? (facepalm)

https://www.mk.gov.lv/sites/default/files/editor/rubenis2.pdf


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]meness_berns
2019-01-04 11:26 (saite)
1) paskaties augšā, es postu sāku ar atrunu, ka es zinu, ka ir izmesta ēsma, bet tas nemaina būtību.
2) pilnīgi Tev piekrītu, ka būtu neprofesionāli atstāt šo pietiek.com un LA fragmentārismā; kolēģi strādā pie tā, lai apskatītu jēgu visam augstākās vadības apmācības pasākumam kopumā, un cik zuargusi un uģi kuģi tur vēl paredzēti; ceru, ka nākamnedēļas pirmajās dienās nonāksim līdz publikācijai

"Eiropas Sociālā fonda projekts „Augstākā līmeņa vadītāju attīstības programma” - līdz 2022. gadam

Kopējās izmaksas: Rezultātu sasniegšanai plānotais atbalsts ir 926 094 EUR, tai skaitā Eiropas Sociālā fonda finansējums ir 787 180 EUR (85%) un valsts budžeta finansējums ir 138 914 EUR (15%)."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2019-01-04 15:21 (saite)
lūk, šī no mediju profesionālisma skatpunkta, ir liela problēma. vispirms vajag izurbt, izanalizēt, secināt kas un kā - un tad publicēt rakstu.

mēs taču labi zinām mediju vides loģiku, uzvar pirmā ziņa, apdeitiem nebūs tik liela uzmanība.

beigās vēl izrādīsies, ka viss ir okidoki, ka tāda ir normāla eiropas savienības prakse. bet rubenis būs izvazāts pa dubļiem. nahujam?

te nu es atkal atceros 2016.g. bēgļu kampaņu, kur visi mediji pēkšņi panesās pēc aizsardzības ministrijas izblieztās dezinformācijas...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?