meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2018-08-20 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Plati smaidu, domājot, kā gan kaut kādas sabiedrisko attiecību aģentūras cilvēku galvās var rasties doma, ka tieši, lūk, kaut kas šitāds ir jāizsūta medijiem ap desmitiem rītā pirmdienas dienā.

=========

Labdien!

Zirgu lielākie ienaidnieki – „barotāji un paijātāji“

„Zirgu, kuri ganās ganībās, lielākie ienaidnieki ir garāmbraucēji un gājēji, kuriem nepietiek tikai papriecāties par šo cēlo dzīvnieku skaistumu tos pavērojot. Ļoti bieži šiem ļaudīm šķiet, ka viņu galvenais uzdevums ir zirgu pabarot, kā arī izlienot caur elektrisko ganu, vēl tos pabarot.

Zirgu veterinārārste Kristīne Pīra: “Tāds ļoti tiešs salīdzinājums, bet – zirgs nav cūka. Zirgs, pirmkārt, ir zālēdājs. Nezinātājam var likties, ka tā ir vienveidīga ēdienkarte, taču patiesībā zāle pļavā nesastāv tikai no pieneņu lapām. Bet gan no ļoti, ļoti daudziem augiem, kurus zirga gremošanas trakts ar noteiktiem bioķīmiskiem, mikrobioloģiskiem, absorbcijas procesiem un zirga vielmaiņas īpatnībām, sašķeļ un uzsūc. Zirgam nav gremošanas fermentu, lai, piemēram, sašķeltu papriku. Kā rezultātā, iedodot lietas, ko zirgs nevar pārstrādāt, var tikt izraisīti gremošanas trakta traucējumi: caureja, kolikas utt.”

Plašāku informāciju skatiet pielikumā.

Ar cieņu
--- ----
Assistant Account Manager


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nrk
2018-08-20 19:28 (saite)
Starp citu, vai šo var klientam iesniegt kā publikāciju?!

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?