meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2017-04-27 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Daršana, diršana...

==============

Labdien!

13. un 14. maijā Apgaismots Meistars Paramahamsa Višvananda viesosies Rīgā un 16. maijā Viļņā!
Tā ir īpaša iespēja saņemt Daršanu (Svētību) no Paramahamsa Višvananda, kas saskaņā ar Hinduisma tradīciju (galveno Indijas reliģiju) 2015.gadā ir saņēmis augstāko reliģiskā līdera titulu Indijā - Mahamandaleshwar.
Daršanas laikā Paramahamsa Višvananda sniedz individuālu svētību katram, lai atmodinātu iekšējo Gaismu un Dievišķo Mīlestību. Starp citu, Paramahamsa Višvananda pirms viesošanās Rīgā sniegs Daršanu Portugālē - viņa sekotāja, portugāļu futbola izlases vārtsarga, Rui Patricio dzimtenē. Bildē pielikumā Paramahamsa Višvananda ar saviem mācekļiem un leģendāriem sportistiem Rui Patricio un Kristiano Ronaldo futbola Eiropas čempionātā Francijā 2016.gadā. Nav brīnums, ka Portugāļu izlase pelnīti kļuva par čempioniem, pateicoties lieliskiem spēlētājiem, treneru sastāvam, kā arī personīgai Apgaismota Meistara Paramahamsa Višvanandas svētībai.

Dievišķā Paramahamsa Višvananda enerģija piesaista pasaulslavenus cilvēkus. Tā grupas "Red Hot Chilli Peppers" līderis Anthoni Kiedis ar Beth Jeans Houghton, koncerttūres laikā apmeklēja apgaismota skolotāja galveno ašramu "Šrī Pītha Nīlaja" (Dievišķās Mātes mājvieta) Vācijā.

Būdams tikai 38 gadus vecs, Paramahamsa Višvananda ir saņēmis vairākus apbalvojumus, autoritārus titulus un ir garīgo grāmatu autors. Viņa grāmatas ir pārtulkotas vairākās valodās, tajā skaitā latviešu un krievu.

Pielikumā preses relīzes, Apgaismota Meistara bildes un plašāka informācija par Paramahamsa Višvananda missiju, tituliem un dzīves faktiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-04-27 16:31 (saite)
oi, cik jauki. Viņš varētu uzdarst mūsu futbola izlasei.
A tā uzdaršana ir bez maksas?

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2017-04-27 16:39 (saite)
Apgaismota Meistara bildes ir labi, taču bildes "meistars aklā tumsā nodarbojas ar daršanu" izraisitu lielāku interesi.

(Atbildēt uz šo)


[info]dienasgramata
2017-04-27 23:23 (saite)
o, autoritārus titulus!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?