meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2017-03-15 13:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Lasot šo Rīgas pašvaldības policijas preses relīzi, uzreiz atminējos par deviņdesmitajos Latvijas uņģikā pazīstamo grupu ar nosaukumu "Tramvajs nav uzskatāms par vērā ņemamu pretinieku".

===========

Pieci satrakojušies jaunieši Rīgas centrā spārda tramvaju

Šonakt Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja vairākus jauniešus, kuri Krišjāņa Barona ielā pieskrēja pie 6. maršruta tramvaja un sāka to spārdīt. Informācija nekavējoties nodota tuvākajai auto patruļai.

Sekojot videonovērošanas darbinieku norādēm, auto patruļas darbinieki Raiņa bulvārī panāca piecus jauniešus. Pārkāpēji, ieraugot policijas tuvošanos, sadalījās un metās bēgt.

Policistiem piebiedrojās vēl viena netālu esošā auto patruļa. Viens no jauniešiem ieskrēja strupceļā un uzrunāja policistu necenzētā krievu valodas leksikā, ieķērās policistam formas tērpā un ar elkoni centās vairākkārtīgi iesist policistam galvas rajonā.

Policists, izmantojot tuvcīņas paņēmienu, jaunieti nogāza zemē un saslēdza roku dzelžos. Sarunas laikā radās aizdomas, ka jaunieši lietojuši apreibinošās vielas. Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā atklājās arī bēgšanas un agresīvās uzvedības iemesls, proti, jaunietis bija izsludināts meklēšanā.

Tikmēr pārējiem notikumā iesaistītiem policistiem izdevās aizturēt vēl divus jauniešus. Viens no viņiem atteicās nosaukt savus personas datus, tāpēc jaunieši nogādāti Valsts policijas iecirknī, kur noskaidrota trešā jaunieša identitāte.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bljanna
2017-03-15 14:06 (saite)
Esmu līka, gar zemi :D
Pārkāpēji sadalījās :D

(Atbildēt uz šo)


[info]perkons
2017-03-15 15:59 (saite)
Prasās turpinājuma.

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2017-03-15 18:32 (saite)
Galvas rajons!

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2017-03-15 19:59 (saite)
Bet diviem izdevās aizbēgt !!!!!!11111

(Atbildēt uz šo)


[info]ernuerna
2017-03-16 07:57 (saite)
Gribu tagad klausīties attiecīgās unģika grupas ierakstus

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?