mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2005-04-04 15:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja kas, pie visa vainīga Rasma...

..., jo viņai šodien 55 gadu jubileja. Un atstiepa cienāšanai ne tikai pīrādziņus un apelsīnus, bet arī mazliet vīna. 2litrus. Uz apmēram 30 cilvēkiem. Sasodīts!!

Te darbā ar savām pudelēm vicināties skaitās izcili neforši (ir kaut kāds mistisks punkts darba līgumā, par kuru gan visi pasmejas, bet tiešām ievēro, izņemot gadījumus, kad salej pati direktore),  uz ielas arī nevar.

Nopirku kokčiņu un aizgāju uz baznīcu. Pa ceļam gan baidījos, ka varētu būt sanākuši lērums sērotāji par to pašu veco onkulīti, kas tālajā Romā atdeva mūžibai savu dvēseli un tārpiem miesu (Hmm, kaut gan svētie gan it kā nepūstot. Redz cik vienkārši pārbaudīt, vai kāds ir svētais!!), bet mani straukami izrādījās veltīgi. Latvijā mēs te nesērojam.

Aizlīdu aiz sarkanajām lentēm (tās jau domātas tikai tūristiem, nevis īstenticīgajiem), paslēpos aiz baznīcas kolonnas (vot nekad neesmu sapratusi/iemācījusies ar cik "l" un cik "n" jāraksta vārds 'kollona"), un izdzēru savu kokčiņu. Pabesījos, par kārtējo sākto remontu. Pavisam nesen taču jau remontēja, es atceros!! Tobrīd gan knapi redzēju pari baznīcas solu malai. Vienu negaru brīdi mazliet pasvārstījos, vai pudeli atstāt zem soliņa, vai ielikt kādā grēkusūdzes krēslā, bet tomēr iebāzu atpakļ maisiņā (man tādu jauku maisiņu Narvasenā iedeva, bet tagad tas ir vienā Vecrīgas miskastē kopā ar pudeli. Es varu aizvest, parādīt, kurā).

Un tagad klausos LPD un lēnā garā urbinot degunu štukoju, ka jāķeras klāt bilancei. Labi, ka man maz vajag. Ar vienu kokčiņu pietika, lai tagad būtu labi, labi...

 

 

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2005-04-04 15:23 (saite)
a mees esam miikstie. pusdienu pavadiijaam aagenskalna/tornjakalna parkos un taa arii nesaduushojaamies panjemt kaadu atveesinoshu dziru, kas mazliet stipraaka par mineraaluudeni. kaartiigie pilsonji, bljin..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2005-04-04 15:31 (saite)
Nu es jau ar - kārtīga!! Uz ielas nedzēru!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2005-04-04 19:52 (saite)
sabiedriska vieta ir un paliek sabiedriska vieta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]h2o
2005-04-04 15:48 (saite)
un ko Tu teiktu, ja es šodien pirms perkusionistiem ieskrietu padzert šokolādi? tas ir ļoti drīz(man pēc 15min beigsies darbs;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2005-04-04 15:50 (saite)
oo, es tik nobraucītu vederu un teiktu " Nāc!! Šodien ir laba diena šokolādei!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]h2o
2005-04-04 15:55 (saite)
:)) mans drīz būs klāt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2005-04-04 16:03 (saite)
"vakar biju baznīcā, redzēju, ka viens mierīgā garā tur pīpē. iedomājies - BAZNĪCĀ PĪPĒ!!! man gandrīz vai alus no rokām izkrita!"
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2005-04-04 16:09 (saite)
Jā, ja jau var atļauties saskrūvēt ekonomiskās spuldze lukturos, kas tam ir daudz par mazu (tadi neglīti gali lūrē ārā), un vēsturiskos melnaglvju krēslus izraut ārā un ielikt gluži jaunus, neapbružātus vietā, tad jau ko tur kautrēties... Altāra priekša var ari uzpīpēt.
(Štota baigi nopietni)
:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?