mēneši ([info]meeneshi) rakstīja,
@ 2015-01-21 21:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šovakar gatavoju rītdienai chicken cacciatora, pēc šīs receptes:

http://vikalinka.com/2014/03/06/chicken-cacciatora/

redzēs, kā sanāks.

man jebkurā gadījumā bija kkur jāliek vecs vīns.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2015-01-21 22:21 (saite)
bet svaigais irriktīgi labāks, gandrīz vai žēl ka tik bieži nevajag

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-01-21 22:23 (saite)
pavasarī es parasti ieviešu svaigu rozmarīnu podā, bet rudenī tas vienmēr iznīkst un ziemā man jāiztiek ar sauso. lai arī zinu, ka svaigais ir labāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2015-01-21 22:26 (saite)
audzē pati?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-01-21 22:28 (saite)
nop. kādreiz varbūt jāpamēģina, bet līdz šim vienmēr esmu pirkusi podiņu veikalā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2015-01-22 13:35 (saite)
kāpēc viņš tev iznīkst? Rozmarīns jau daudzgadīga, es pat teiktu, mūžīga figņa :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?