tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-07-22 09:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā izskatās nedēļa no elles:
- ziņa par pašnāvības mēģinājumu (nesaistīts ar nākamo)
- ziņa par vienīgo māju izsolē

No otras puses, Ukrainā joprojām ir daudz sūdīgāk.

Bet es, es sākšu mest virsū problēmām naudu as usual. Sēžot savā fucking super krutajā zīda halātā, jo ja man jāiet down in flames, I will do it in style!

Upd. Ko? Nav neviena basic ieteikuma uz šo no cibas master minds? Šito nevar atrisināt vnk pasakot "paldies" un pagraužot zaļās pupiņas kātu? How bizzare, how bizzare....:D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2022-07-22 14:21 (saite)
Vai tad ieteikumi kādam palīdz?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-07-22 16:25 (saite)
Reizēm jā, bet pārsvarā - vismaz ir, ko dirst pasūtīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2022-07-22 14:27 (saite)
Es gribēju Tev ierakstīt: Turies (savā superhalātā)!, bet nezin kāpēc neuzrakstīju. Iespējams, domāju, ka tu man uzdirsīsi (pēc upd.spriežot gan jau tā arī būtu), un es šodien galīgi neesmu noskaņojumā dirsties.
Katrā ziņā - ja kaut ko var atrisināt, uzmetot naudu, un nauda ir, tad droši vien tas ir labi un pareizi, to naudu mest.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-07-22 17:08 (saite)
Es noriju 290 krupīšus un 3kg vainas apziņas, kad pirku to halātu. Nevis tāpēc, ka nevaru to atļauties par pašas nopelnīto naudu, bet tāpēc, ka ir ļoti grūti sevi iepriecināt uz vispārējā ciešanu un gaudu fona nejūtoties sūdīgi par to, kāpēc man iet tik ahujenna, kamēr citiem tik hujova.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-07-22 17:48 (saite)
Taču viss ok ar to halātu. Es tādu nekad nepirktu, jo man ir milzu kaifs novilkt mājās visas labās drēbes un uzvilkt kaut ko, ko nav žēl, ka "bērns noslienās" (vai apliešu ar kafiju, vīnu, nopūkosies, kaķis ielaidīs nagus, saburzīsies un būs bail gludināt un mazgāt veļasmašīnā utt.) Dārgās mājas drēbēs es točna iedzīvotos ārprātā :) Bet - katram produktam ir savs pircējs, es pilnīgi ticu, ka var gribēties cēli sēdēt dīvānā un izbaudīt statusa lietu, pat ja kaut kādiem ģimenes locekļiem tikmēr galīgi neiet.
Es šobrīd esmu tāds ģimenes loceklis, kurš ir sapisies finansiālajā meistarībā, cerams, īslaicīgi, un ļoti novērtēju māsas palīdzību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-07-22 17:57 (saite)
Tam nav nekāda sakara ar statusu. Es tajā halātā taisos ne tikai vārtīties super necēli pa dīvānu, bet arī pirst!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-07-22 17:59 (saite)
Tas vnk bija super skaists un man patīk zīds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-07-22 18:10 (saite)
Nu bet tev tiešām nebūs šausmīgi, šausmīgi žēl, ja tam dārgajam halātam izrausies diedziņš? Man būtu, then again, tas tiešām nav mans cenu līmenis. Par 29 EUR halātu gan jau vispār nepārdzīvotu, nēsātu ar visu izvilkušos diedziņu un vispār par to neiespringtu (man jāatzīst, ka es īsti nenēsāju halātus, mājās parasti pārģērbjos kaut kamī vidējā starp treniņtērpu un pidžamu, lai nav kauns arī staigāt pa dārzu, kur garāmgājēji un kaimiņi redz, bet tai pat laikā var bez raizēm izdomāt un sākt ravēt dobi vai lasīt ķiršus).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?