tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-08-19 19:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ik pa laikam par šo iedomājos - kāds bija policijas gala slēdziens par Normunda sadegšanu? Pašnāvība?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neetiski
2021-08-19 20:21 (saite)
Īstie jautājumi.

(Atbildēt uz šo)


[info]saka_taisniibu2
2021-08-19 20:47 (saite)
To var vēlreiz pajautāt visiem tiem apgaismotajiem un atvērtajiem, kuri stiepa zirgu pirms ratiem un cēla sociālo naidu pret vairumu sabiedrības.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]slikts
2021-08-20 01:03 (saite)
Piemēram, es pirms un pēc tikai esmu komentējis homofobijas sūdu lavīnu, ko šis stāsts izraisīja, kuru tagad tev ir jāstrādā overtime, lai pavērstu sev mazāk par sliktu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polija
2021-08-19 21:42 (saite)
Tātad viņš bija tas, kurš te pie mums Ķengaragā bija dedzinājis kāpņutelpās dzīvokļu durvis. Viņš bija redzēts (kamerās) veikalā pērkot to degšķidrumu toreiz naktī pirms notikuma, ja nemaldos.
Pieļauju, ka tas poličiem pazīstamais kaiminš vnk zināja par šo jauko pagātni (pa saviem kanāliem), tāpēc arī izpaudās, pie viena izpaužot savu attieksmi arī pret visu pārējo
Normunds bija arī geocaching komūnā un tieši neilgi pirms tā notikuma bija pasūtījis vēl slēpņu konteinerus, lai izliktu vēl slēpņus. Tikko tieši dažus bija izlicis. Plus cik saprotams nācis mājās no kkāda draugu tusiņa. Tas imho pašnāvību izslēdz.
Mans wild guess ir tas, ka drīzāk atkal mēģinājis/gribējis dedzināt kādas durvis un vai nu tiešām kko sapinies meistarība ar to degšķidrumu vai arī kāds ir pamanījis un palīdzējis sapīties meistarībā.
Ja tas būtu kaut kāds ikdienas darba laika beigu laiks vai tml., tad varētu domāt, ka kāds izsekojis, sagaidījis. bet, ja viņš nāca pēc kkāda tusina, random laikā..
Policijas pēdējo versiju nezinu, bet nu pateikt, ka vinš mēģināja kādam aizdedzināt durvis, viņi pie esošā rasklada nevarēs, pat ja tā būtu bijis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?