tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-05-22 20:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmdien "Madarai" bija atlaides, pasūtīju šo un to.
Patīk sejas tīrīšanas putas, lai var nomazgāt seju arī dušā. Iepriekš man patika Yves Rocher skrubis, bet to nevar pārāk bieži.
Nopirku arī šampūnu - tas, salīdzinājumā ar pārējiem, ko lietoju, baigi puto, bet toties liekas, ka mati izskatās kuplāki.
Paņēmu arī mitrinošo fluīdu, kas labi iesūcas un arī vienu nakts krēmu, pirmo mūžā, jo līdz šim lietoju ikdienas mitrinošo krēmu. Neticu, ka ir diži liela šķirba, vienkārši gribēju sevi palutināt.
Bez maksas līdzi nāca kaut kāds pretcelulīta krēms, ok, whatever, nav jau tā, ka tie dara brīnumus, toties labi un ātri iesūcas.
Klāt vēl visādi paraudziņi, būs ar ko nodarboties.

Haipu par the Ordinary nesaprotu, ja nu vienīgi cenu dēļ, bet tā īpaši nekādas megapārvērtības neredzu (izmēğinu vienu no serumiem un generic mitrinošu krēmu). Labāk gan nekā tas viens general Filorga krēms, kas bija it kā ok, bet atstāja lipīgu sejas ādu. Ordinary iesūcas diezgan ātri un labi, bet - man vienkārši nav prieka no šī brenda :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2021-05-22 22:45 (saite)
Man arī ordināris neko nedara. Patīk koncepts, bet efekta nebija. No otras puses, vismaz nebija pilnīgi uzreiz metams kā 90% krēmu, ko izmēģinu. Biedrs gan to generic mitrinošo lieto jau otro 100 ml tūbu. Tā patiešām iet gadu. Ļoti lēti :D

(Atbildēt uz šo)


[info]217
2021-05-24 00:20 (saite)
man nav nekādu baigāko prasību un nesagaidu nekādas pārvērtības, jo noveicies ar average boring “šad tad no hormoniem 1pumpa” ādu, galvenais lai anti-age un mitrina, līdz ar to it kā Ordinary patika, bet man tas generic krēms šķita ka ātri tērējas un nebija pietiekami mitrinoš/barojošs, vienmēr gribējās kko pa virsu.
tagad izmēģinu korejiešu lietas (I’m From rīsu toneri un Vitamin Tree Water Gel), un pēc šiem ir labāka sajūta par 2% nekā pēc ordinary

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-05-24 12:42 (saite)
Jā, man arī tāpat, pat tīņu gados pumpas bija reti, parasti arī pa kādai vienai, citu problēmu nav bijis.
Vnk es nesaprotu, kā citas spēj saprast kurš krēms ir viņu ādai labākais, jo ir tik daudz brendu un daudzi ir kvalitātē līdzīgi.
Es varu novērtēt tikai pēc iesùcas ātri/lēni, bet tieši pateikt, ka x liek manai sejas ādai izskatīties labāk nekā y, to es nezinu, kā var noteikt.
Jo man arī nav bijušas nekādas alerğiskas reakcijas ne uz vienu līdzekli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?