tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-01-09 18:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans pēdējais mēğinājums nopirkt skaistu vilnas džemperi. Pasūtīju 4, ceru, ka viens būs īstais.
Pēc šopaholisma lēkmes izgāju 3h pastaigā pa mežu. Bija lieliski, jo beidzot bija saulains un telefona baterija arī tomēr izvilka, lai varētu klīst apkārt ar mūziku ausįs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2021-01-10 22:24 (saite)
ar interesi atvēru, bet tur tak nekā nav! :O Kkāds no gaisa parauts cipars - kur ir tas pamatojums, kas ar cipariem tiek pabāzti zem tā bērna (pieļauju, ka tās 3 tonnas pamperu, kas paliek aiz teju katra mūsdienu bērna, kuru tak nevajagot mācīt iet uz poda, jo "gan jau līdz skolai pamperī nesēdēs" Kas teiksim mūsu gadījums galīgi nebija, jo kā jau rakstīju pamperu parasto bija nezinu - pa visu dzīvi šķiet uz roku kāju pirkstiem kopā saskaitāmā daudzumā). Plus ja tā padomā, tad "nehavojot" nekādu motorizētu transporta līdzekli 35+ gadus no savas dzīves, es iespējams to bērna būšanu arī jau esmu sen kā izlīdzinājusi?

Bet nu vispār, ja nu man atkal nesanāca pietiekami sakarīgi "izteikties", tad tā mana liktā info nebija domāta kā uzbrauciens Tev. Pati uzzināju šķiet vakar/aizvakar un tieši Tu iemeti šo ierakstu. Tikai padalījos. Man teiksim būtu gribējies labāk domāt, ka, ja kko sūtu atpakaļ, tas tomēr nenonāktu atkritumos :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?