tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-07-06 12:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad mīļais nav mājās, ir baigi jāuzmanās, lai kaut ko nesalauztu un nesačakarētu. Tad nākas pašai labot.

Šobrīd kontā:
- iestrēgusi pakavatslēgas slēdzene, ar kuru bija saslēgts Nmakša priekšējais ritenis. Paldies dievam, to es dabūju vaļā padauzot slēdzeni ar domkratu (jo dzīvesbriedis ir MTB tūrē kopā ar visiem iespējamiem instrumentiem and I mean VISIEM :)), jo tas bija vienīgais kas kaut cik atgādināja āmuru. Bet nu panika uz brīdi jau bija iestājusies, jo tie ir mani vienīgi motorizētie riteņi. No otras puses, būtu atmazka nebraukt uz ofisu šonedēļ.
- pārplēsu vecā putekļsūcēja (mantoju no iepriekšējās dzīvokļabiedrenes, kura to mantoja, kā izskatās, no savas vecmāmiņas) caurules plastmasīgo daļu kārtējo reizi, jo protams, ka vajag vilkt kā pagadās nevis uzmanīgi. To gan viegli salaboju ar izoleni, bet besis. Labi, ka nesaplīsa pie cietās caurules sākuma kā parasti. Jāskatās uz pozitīvo, vai ne.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

high five!
[info]polija
2020-07-06 16:16 (saite)
Jāskatās gan uz pozitīvo.. Es pirms pāris 9 dienām saulītes svelmē dienas vidū uz vēdera pa granteni izložņāju gar savu Foresterīti. Un vēl visu salonu un grabažnieku pārraku, kamēr atradu kaut ko striķveidīgu (saplēsu kaut kādu krēsla pārklāju), ar ko tur varētu vismaz kaut ko TIK daudz saglābt, lai līdz mājām tiktu. :D Kopš tā laika vismaz savilcējus ieviesu mašīnā, jo ir reizes, kad ar pliku skrūvgriezi neko prātīgu tomēr izdarīt nevar :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: high five!
[info]_re_
2020-07-09 13:42 (saite)
es reiz pēc magnēta šādi meklēju ar ko piesiet atrauto slieksni. atradu marli aptieciņā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?