tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-04-26 22:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nmax, travel

Dzīvesbriedis, šķiet, gribēja izbaudīt viens pats mājās brīdi, tādēļ sastādīja gleznainos maršrutus un tad es, kopā ar manu lielisko Nmax155 pazudām līdz vēlam vakaram. Norullēju kādus 150km (man bija jāapstājas pie katra jēriņa, tiltiņa un jāmeklē pievedceļi uz tulpju plantācijām).















(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traffico
2020-04-27 00:37 (saite)
Wowww! Es jau sen skatos un domāju-B tiesības jāpārliek. Bet šie nevairsmopēdi tā uzrunā. Tālredzīgi domājot- nav, kur glabāt. Bet kompaktums, jauda etc ļoti uzrunā. Izņemot cenu :)))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-04-27 01:09 (saite)
Es viņu turu pieķēdētu pie trepjtelpas margām. Uz ielas arī te nav tik droši, vajag kaut kur nostāk no acīm, ja vien nav kaut kāds skrambains grabadors.
Jā, cena nav zema, bet - kvalitāte, izskats, braukšana ir prīmā! Šodienas brauciens bija ideāls pa tiem lauku ceļiem, kur miljons velosipëdistu. Turklāt, ar šito vieglāk visur kur piestāt, nav kā ar auto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2020-04-27 10:19 (saite)
Dzeltenās tulpes jau pārziedējušas, sarkanās arī mazliet aizdomīgas. Covid ietekme vai arī tomēr nē? Nav kas novāc un pērk? Vai arī tas tur tā normāli?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-04-27 12:02 (saite)
Tās lauka tulpes neaudzē ziedu tirgošanai, bet sīpolu. Tās tulpes vienreiz jāuzziedina. Es lasīju, ka tad, kad viņas uzzied/pārzied, tad pāri iet ar kaut kādu traktoru, kas tās ziedu galvas nocērt. Tādas bildes jau ir katru gadu, ne tikai, kad kovids :) veikalā tulpes nereti vēl pumpuros. Man liekas, ka tās ir no siltumnīcām.
Bet pirkto ziedu apjoms noteikti ir samazinājies, jo vairs nevar iet ciemos un tad holandieši parasti pērk visādus pušķus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]veed_logs
2020-04-27 12:17 (saite)
Jā, mūžu dzīvo, mūžu mācies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?