tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2018-09-02 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā jūs tiekat pāri krupīša dušīšanai, ja gribas kaut ko skaistu un dārgu? Es tā arī nekad neesmu varējusi šito pārvarēt. Jo, a ja nu atveras Pandoras lāde un es aizeju ahujā? Teiksim, attiecībā uz krēmeļiem un šmotkām?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2018-09-02 11:48 (saite)
Par krēmeļiem - ticēt speciālistiem un visu smalki izpētīt, un tad jau nav variantu pārāk izvērsties (un seja arī tikai viena). Par drēbēm - pārbaudīti zīmoli, kurus var ilgi valkāt un kvalitāte atbilst cenai.

(Atbildēt uz šo)


[info]lilja_brik
2018-09-02 12:58 (saite)
nu man tās krupja sajūtas nav vispār. es ar lielu baudu pērku dārgas lietas pat ja kontā ir tikai 50eur palicis. bet runājot par kremiem, jā, es 2 g atpakal downshiftoju ienākumus par 90% un esmu atradusi visādas labas alternatīvas. bet tas prasa darbu un trial error, grūti ieteikt lietas otra ādai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lilja_brik
2018-09-02 13:01 (saite)
šmotkas pērku humpalās un esmu priecīga. kremi: daudz ko var aizvieto ar eļļām, piemēram, tipa pretgrumbu/barojošais gals - jojobas vai gurķenes eļļa. daudz kas labs ir aptieku līnijās - bioderma vaai eucerin. ja gribas kādus serumus vai augļskābes vai salicilskābes - abnormal beauty company ir super,

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2018-09-02 21:00 (saite)
Pārāk liela izvēle ir vēl vienas mokas. Tā jau es īstenībā nesūdzos, problēma ir iedomāties, ka es par kaut kādu lietu x iztērētu tik daudz, cik kāds radinieks nopelna pusalgā vai tamlīdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?