tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2018-07-06 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Negribu, bet tik un tā lasu ziņas par tiem taizemiešu puikām, kuri iesprostoti tajā alā. Ceru, ka viņus izglābs, lai gan izskatās pēc neiespējamās misijas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2018-07-06 20:41 (saite)
Jā. Es arī to kaut kā galīgi nu jau personīgi tveru. 6 stundas jāpeld turp, 5 atpakaļ. TRENĒTIEM nirējiem. Un tagad tas nabaga džeks, kurš atpakaļceļā neizrēķināja skābekli. Tos puikas izglābt būs brīnums. Es tiešām jau zaudēju cerību, ka izglābsies visi. Bet ticu un ceru - kā daudzi mēs.

(Atbildēt uz šo)


[info]veed_logs
2018-07-06 21:47 (saite)
Domā, nav izredžu izdzīvot līdz tam laikam, kamēr tas ūdens atkāpsies? Gan jau nav tik nereāli.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2018-07-06 21:52 (saite)
Man liekas, ka vienā no ziņu rakstiem bija minēts, ka gaidāmie lieti varētu appludināt arī to vietu, kur viņi šobrīd ir paglābušies.
Tā jau laikam pārciestu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2018-07-06 22:49 (saite)
Ļoti atvainojos par šo avotu (nu kārtīgi cilvēki no šī vemj un ni un ni) - bet šajā gadījumā nav pamata neticēt: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5924019/Navy-SEAL-dies-working-rescue-Thai-boys-trapped-cave.html
Nu cik saprotu, puikas turm ja paliek, tad paliek 4 mēnešus - un tur tad kaut kā jāpiegādā skābelis, kas ir samazinājies jau - un ir baža, ka šo 4 mēnešu laikā viņiem būs baigi grūti piegādāt ēdienu utt. Atceramies - profesionālam armijas nirējam vajag 6 stundas, lai līdz viņiem nokļūtu - aukstā, necaurredzaā ūdenī, pa visādiem labirintiem un šaurām ejām. Ziepe ir baigā, un kā tie nabaga velni tur nokļuva vispār. Sirds sāp un nemierīgi sitas par šitiem džekiņiem, kuri turas apbrīnojami labi. Respect tur visiem vispār.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?