tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-12-13 15:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Di-Rect koncerts Amersfortā bija foršs, taču pārāk ātri izbeidzās. Taču tas nekas, jo vienmēr var atgriezties Utrehtā un iet uz Pothuis, kur kāds ik vakaru kaut ko skaisti spēlē un izlaistītā alus lipīgā deju grīda aicināt aicina.

Gaidu, kad izvārīsies kartupeļi, jo nezin kapēc, bet kartupeļu biezenis ir mans ēdiens numur viens uz pohām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sara
2015-12-13 19:58 (saite)
Mazeltov Tu šito redzēji- ?

http://www.satori.lv/ziedot

Satori.lv prasa ziedot!!!!!!!! Nu kauna nav jau vairs- ubagu - liberāristu kantoris...reāli dusmas uzsita- lai propoganedētu savas slimās idejas...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-12-13 20:33 (saite)
Redzēju, taču izlēmu nepopularizēt.
Bet neko, lai jau cilvēki ziedo Latvijas attīstībai tribīnei.
Iesmīnēju par to, ka reiz, kad pirms cik tur gadiem cibā organizēju ziedojumu vākšanu žurnālu abonamentiem priekš pansionātiem, kāds interneta vietnes redaktors pauda savus uzskatus par ziedošanu. Nez kā garšo ūdens no piespļautās akas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2015-12-13 20:38 (saite)
Un vēl man patīk kā Zanders video stāsta, ka citos medijos, zināmu iemeslu dēļ, politiskā analīze nav gana laba, savukārt satori - o, te ir īstā vieta. Vai nu viņš ir vienkārši apaļš muļķis vai arī izliecies. Viņš tiešām nesaprot, ka aiz satori striķus rausta visādi pūčuki un ļaunupi? Es gan domāju, ka suns zina, ko ēd, bet laikam citur nebaro gana labi, nu tad atrada bļodiņu, kur iemet kādu kaulu, ja pareizi pūtīs stabulē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sara
2015-12-13 21:22 (saite)
Jā! Bankovksis ar putām uz lūpām aicina ziedot- nu tad pats ar Neiburgu arī ziedo- bet tur labāk šikā celojumā pašiem aizlaist vai vēl kādu īpašumu nopirkt.... Lai párējie idioti ziedo( tipa iesācēji rakstniecini un dzejnieki, kam vajag publicitāti, tipa nopērk sev vietu, ziedojot stipendijas)- vajag tak raudulīgā balsī prasīt.

Nu šī ir reāla divkosības paraugstunda... Latvju intelgences zieds, kas tagad nozākā Hermani- lūdz tautu salasīt tūkstošus sava ultra "citādā-vienīgā- pareizā" viedokła paušainai...

Šis reāli iespēra, bet nu neko- gan jau arī šis pāries...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2015-12-13 21:28 (saite)
man arī, jo sevišķi ar maltās gaļas mērci

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?