tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-05-27 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kkf

Atēdies Aspaziju un Raini
Pēc tam, kad būs noticis šis pasākums: http://pedvale.lv/159/864/ es gribētu redzēt detalizētu izdevumu tāmi.
Kultūrkapitāla fonds tam ir piešķīris 15 tūkstošus eiro.

Pagaidām zināms, ka par 15K (ja vien nav vēl papildus finansējums no kādiem citiem sponsoriem) var dabūt šo:

1) plašu svētku programmu (kas vēl nav šajā lapā publicēta, līdz ar to šobrīd sanāk tikai mirt no ziņkāres);

2) 2 performances, no kurām viena paredz to, ka performances dalībnieki (LV iedzīvotāji, kuri vēlas piedalīties) paši sagatavo tērpu pēc performances iecerētāja norādēm (nekādus lielos ieguldījumus tas gan, par laimi, neprasīs) un tad 10-15 minūtes patēlo kalnus, bet otra paredz to, ka katrs šīs performances dalībnieks nāk ar savu cisu maisu, molbertu, otām, krāsām un glezno rudeni un to visu vada profesionāli mākslinieki.

3) samaksāt buldozeristam, kas palīdz sagatavot augsni "akmens sēklai" (akmens, kas atvests no Šveices, kur Jānis Rainis, galvā spainis, mitinājās (no Aspazijas laikam raustījās, nav nekādi šerpi pantiņi tautā iegājušies)), kas tiks iestādīta 30. maijā un tad mākslinieks O. A. Feldbergs visas vasaras garumā veidos vides mākslas objektu, kuru atklās 3. oktobrī: https://www.facebook.com/pages/Pedvale-Open-Air-Art-Museum/100965273297580

Interesanti, kāds ir iecerētais performanču dalībnieku skaits un pasākuma apmeklētāju skaits un kāds būs reālais? Es ceru, ka vismaz tik pat liels, cik vidēji ir Kritiskās masas velosipēdistu skaits Rīgā (aka velosipēdistu performance "izbesī autovadītājus un gājējus 10 dažādos veidos, jo arī viņi ir lohi").

Piemēram, uz "Rainis peldas Ziedonī" performanci Muzeju naktī ieradās 6 apmeklētājas (skat. Pedvāles feisītī 17. maija ierakstu/foto).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sramgni
2015-05-28 01:59 (saite)
Tas ir par daudz vai par maz?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-05-28 03:10 (saite)
Lūk, to kā reiz gribas saprast, vai "saules ceļš" par 15K ir sūds uz kociņa vai arī kaut kas "cilvēka prātam netverams un nesasniedzams" (Motociklistu vasara) par pusvelti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?