tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-10-10 20:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šim pro vienmēr ir reāli skaisti video, gan daba, gan viņa triki (it īpaši tas, kur viņš iebrauc ar priekšējo riepu drāšu žogā un apmet kontrolētu kūleni tiekot tam žogam pāri): http://www.extremesport.tv/danny-macaskill-the-ridge/

Un tas ir Skotijā! Savukārt fragments 3:40 - 4:20 ir MUST see. Es pat bez riteņa tur nevarētu uzrāpties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]violets_t
2014-10-11 21:13 (saite)
Parādīju savam draugam, kuram arī patīk braukt tā pa kalniem lejā. Lamājās viņš ļoti skatoties :D
Es arī tā gribu, bet, zinot savu tizlumu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-10-11 21:21 (saite)
Es arī tizlojos bez gala un malas un, tici man, kad mans draugs mani pirmo reizi uzveda kalnā pie "vieglās trases" (kā viņš izteicās), man to visu gribējās mest pie malas pēc pirmajām 10 minūtēm, jo likās, ka braukt lejā pa kalnu takām/trasēm ar riteni nav iespējams. BET IR! Galvenais, nepotē sev, ka esi tizla, ka nevari un ja gadījumā tevi pierunā līdz kalnam tikt, nemet plinti krūmos - galvenais, darīt un tad tās prasmes pamazām sāk rasties un krāties.
Turklāt lielajos kūrortos meiteņu-riteņotāju paliek arvien vairāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]violets_t
2014-10-11 21:30 (saite)
Jā nu es ar sevi jau mazliet cīnos. šodien braucām gar jūru un es automātiski pa brīdim pie sanesumiem bremzējos(jo nesen no asfalta iebraucu smiltīs un notizlojoties gandrīz kūleni pārvēlu), tad arī pati sev vislaik jautāju, kāpēc un centos braukt. Jo braucot izrādās, ka nav nemaz tik grūti. Par laimi draugs ir saprotošs un visu laiku uzmundrina un dod padomus, kā vieglāk šo un to darīt. Sola ņemt arī uz lielajiem kalniem(tikko bija uz Austriju, bija vieiem ar viena dāma līdzi), bet pagaidām tikai pa mazajām LV meža taciņām mācos. Kas manai bailīgajai iedabai jau ir daaaaaauuudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?