tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-08-29 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ascendum

Very funny. Tātad - Ascendum savu darbu sāka 2011. gada vidū, šķiet, ka maijā. Viens no Ascendum projektiem ir kustība Mans Doms, kur Ascendum pievēršas pasākumu rīkošanai, taču arī nepieciešamība veikt Doma atjaunošanu bija dienaskārtībā: "Šīs kustības ietvaros tiek runāts par ziedojumu nepieciešamību Rīgas Doma atjaunošanai, paplašināta tā sabiedriskā dzīve, rīkojot daudzpusīgus pasākumus, kas tādējādi to rada par jaunu nozīmīgu kultūras centru Rīgas un Latvijas sirdī" (no mansdoms.lv).

Guess who par Rīgas Doma baznīcas un klostera atjaunošanu 2011. gada sākumā noslēdza līgumu par 3.82 miljoniem LVL? RE&RE. Kas gan šiem nekaiš pēc tam nenoziedot 67 tūkstošus (1,75% no līguma summas) 2 gadu laikā līdz projekta pabeigšanai kaut kādai biedrībai Ascendum, kurā darbojas cilvēki, kuri ir gluži nejauši radniecīgām saistēm saistīti ar RE&RE draugiem no politiskajām aprindām.

Viss čotka. Roka roku mazgā - abas baltas. Neko nepierādīsi, nevienu neiesēdināsi. Papīri kārtībā. Šodien jau galvenais papīri. Arī Bērziņa Kājiņu gadījumā papīros viss ir kārtībā, lai gan ir skaidrs, ka šams par ES līdzekļiem sev (vai savai meitai, nav svarīgi) namiņu uzblieza.

Izskatās, ka biedrību bija tiešām NEPIECIEŠAMS nodibināt. Lai ir, kur noziedot indulgences saņemšanai.
Bet vēl daudz interesantāk būtu uzzināt visu RE&RE apakšuzņēmēju nosaukumus šajā projektā un tad papētīt tos. Vai, principā, jebkurā projektā :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2014-08-29 21:12 (saite)
ja jau biedrību bija NEPIECIEŠAMS nodibināt naudas atmazgāšanai, tad nafig to darīt ar paziņām/radiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-08-29 21:15 (saite)
A kāpēc Bērziņa Kājiņas meitai pieder? Jo drošāk - savējie. Ja papīri kārtībā, tad kurš skatīsies uz tādu sīkumu kā radniecība? Tikai sakritība!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2014-08-29 21:22 (saite)
nu, ja man būtu jātaisa neģēlīga shēma, lai mani nepieķertu, es uz šādu vienkāršu triku neiekristu, un visi gali būtu ūdenī. man gan vienmēr ir licies, ka radniecībai tiek piedēvēts daudz par daudz, baidos, ka arī šajā gadījumā. lai varētu bīdīt šādas rebes, ir vajadzīgi kontrolējami cilvēki, un manuprāt ir stipri naivi iedomāties, ka radinieks (pie kam cik tuvs un tieši kā saistīts?) automātiski ir tas kontrolējamais cilvēks. un latvijā vispār neko nav iespējams izdarīt tikai ar nepazīstamiem un nekādā veidā nesaistītiem cilvēkiem, jo to cilvēku taču nav daudz un visi šādā vai tādā veidā ir savstarpēji saistīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-08-29 21:39 (saite)
Zini, kad izmanto neradus? Tad, kad vajag kādu fiktīvu uzņēmumiņu dibināt, kas valstij paliek parādā nodokļus dažādos veidos (piemēram, nelegālie darbinieki).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2014-08-29 21:21 (saite)
Tas tāpat kā gadījumos, ja kādai amatpersonai, politiķim ir kādi lielāki sūdi uzbrieduši, tā viss fiksi sievām, bērniem, u.tml. tiek pārrakstīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2014-08-30 17:15 (saite)
a kur palika komentārs par brāļiem martinsoniem? kā tieši tas, ka tu esi neizsakāmi veikli pieķērusi pie rokas kaut kādus brāļus martinsonus, apstiprina to, ka pilnīgi visi brāļi un māsas kaut ko šmugulē? tā izskatās pēc parastas loģikas kļūdas. lai gan neticu, ka tu to atzītu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]porcupine
2014-08-30 10:47 (saite)
Labi, ka esi Kanādā. Par Spriņģi un Margēviču gan bažīgi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?